ПАN, Zafiropoulos, 500 мл, Оцет яблучний
Яблучний оцет ПАN (Пан) - це продукт найвищої якості, який не просто є популярною приправою, а й приносить величезну користь організму людини. Тому популярність його зростає з кожним днем.
Важливо, щоб Яблучний оцет був натуральним, тобто приготованим з яблук способом подвійної ферментації. Саме таким, який виробляється грецькою торговою маркою ПАN. У його складі присутні всі вітаміни групи В, а також С, Е і А, і цілий набір мінералів. Усі вони знаходяться в легко засвоюваній формі, тому приносять здоров'ю величезну користь.
У кулінарії Яблучний оцет ПАN 500 г використовується для створення маринадів, соусів і заправок для різних салатів. Також його можна додавати в напої і десерти.
Яблучний оцет ПАN - це прозора рідина з яскравим золотистим кольором і виразним ароматом стиглих яблук. Його смак поєднує в собі елегантність з насиченістю і тривалим післясмаком. Використовується в кулінарних і оздоровчих цілях.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПАN, ZAFIROPOULOS, 500 МЛ, ОЦЕТ ЯБЛУЧНИЙ | |
---|---|
Об`єм, л | 0,5 |
Упаковка | Скло |
Вид | Яблучний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | ПAN |
Об'єм, мл | 500 |
Країна виробник | Греція |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З натуральних інгредієнтів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки