

Оцет сидровий органічний, 0,35 л, ТМ Aspall
Aspall Organic (Асплл Органік) робиться як унікальний натуральний продукт найвищої якості. Ферментується свежевыжатым соком з органічно вирощених яблук. Ключовим чинником у ферментації оцту є забезпечення максимальної переробки алкоголю в оцтову кислоту. Оцет сидровий органічний Aspall виготовлений унікальним традиційним процесом і є універсальною британською родзинкою з множиною застосувань, від здорового способу життя до вишуканого приготування блюд.
Має м'який виразний смак з гладким фруктовим ароматом і поживною цінністю. У міру дозрівання оцту може виникнути невеликий осад і потемніння, що не вплине на якість. У кулінарії допомагає поліпшити якість і смак продуктів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ОЦЕТ СИДРОВИЙ ОРГАНІЧНИЙ, 0,35 Л, ТМ ASPALL | |
---|---|
Об`єм, л | 0,35 |
Упаковка | Скло |
Вид | Яблучний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Aspall |
Смак-аромат | Яблучний оцет |
Країна виробник | Англія |
Добавки | Без добавок |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |