


Dr. Oetker, 55 г, крем для торта, Шоколадний, м/у
Dr. Oetker (Доктор Оеткер) крем для торта не тільки полегшить процес приготування випічки, але і надасть їй особливого смаку. Шоколадний крем Dr. Oetker можна використовувати як начинку та прикрасу для тортів, тістечок, кексів.
Крем для торта Dr. Oetker має форму порошку і розфасований в пакетики так, щоб однієї упаковки вистачило для одного торта середніх розмірів.
Щоб приготувати шоколадний крем знадобитися: 1 упаковка крему Dr. Oetker, 1 склянка (250 мл) охолодженого пастеризованого молока і 2-3 столових ложки цукру. Всі інгредієнти необхідно перемішати за допомогою міксера спочатку на мінімальній швидкості, а потім на максимальній протягом 2-3 хвилин до отримання густої консистенції. Також можна додати ще 50 г масла. Після цього кремом відразу ж можна змастити коржі або начинити тістечка.
Особливості:
- швидке приготування;
- шоколадний смак;
- ніжна однорідна консистенція готового крему.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
ХАРАКТЕРИСТИКИ DR. OETKER, 55 Г, КРЕМ ДЛЯ ТОРТА, ШОКОЛАДНИЙ, М/У | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Готова суміш |
Кількість | 1 |
Вага, г | 55 |
Тип | Крем |
Бренд | Dr. Oetker |
Ароматизація | Шоколад |
Термін зберігання | 18 мес |
Країна виробник | |
Призначення | Для випічки |
Особливості | Швидкого приготування |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки