

Verival, 500 г, Цукор-пісок тростинний, нерафінований Рападура, коричневий
Тростинний цукор Рападура – це нерафінований сухий сік цукрового очерету, вирощеного на півдні Бразилії з дотриманням всіх стандартів органічного землеволодіння і при жорсткому контролі якості. Рападура виходить за допомогою сушіння чистого очеретяного соку. В процесі висихання не використовуються консерванти і фізико-хімічні методи рафінування. За допомогою такої сушки зберігаються всі поживні речовини.
На відміну від класичного методу обробки цукру, Рападура торгової марки Verival не проходить хімічну, ні механічну чистку. Завдяки цьому готовий продукт наповнений мінералами і володіє легким карамельним присмаком. У складі тростинного цукру виключно 100% органіка.
ХАРАКТЕРИСТИКИ VERIVAL, 500 Г, ЦУКОР-ПІСОК ТРОСТИННИЙ, НЕРАФІНОВАНИЙ РАПАДУРА, КОРИЧНЕВИЙ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Цукор-пісок |
Кількість | 1 |
Вага, г | 500 |
Тип | Тростинний цукор |
Бренд | Verival |
Вага, кг | 0,5 |
Колір | Коричневий |
Країна виробник | Австрія |
Тип продажу | Поштучно |
Особливості | Органічний |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |