Лайм, 200 г
Лайм увійшов у побутовий ужиток середньостатистичної людини не так давно, хоча його поширення з земель Індії почалося ще до н.е.
Невеликі кущові дерева лайма дозволяють вирощувати на них велику кількість цього фрукта. Він досягає протягом усього року, щоб потрапити на прилавки магазинів.
З соку фрукта роблять лимонну кислоту, за його допомогою ароматизують напої, додають в харчові продукти, коктейлі. Також лайм використовується для косметичних і медичних процедур, так як характеризується активними очисними властивостями.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ЛАЙМ, 200 Г | |
---|---|
Ароматизація | Свіжість |
Колір | Зелений |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки