Frantoio di Sant'Аgata, Соус лігурійський, 180 г
Одним з кращих соусів до італійської пасти є Лигурийский соус від Frantoio di Sant'Аgata (Франтойо ді Сант Агата). У ньому чудово поєднуються смачні італійські томати, оливкова олія власного виробництва та свіжий ароматний базилік.
Сімейна олійниця Frantoio di Sant'Аgata, яка виробляє Лигурийский соус, розташована в невеликому мальовничому селі Сант-Агата-д'Онелья, в горбистій сільській місцевості Італії, з видом на Лігурійське узбережжя, де родина Мела виробляє типові регіональні продукти з власних маленьких, але дуже ароматних оливок Таджаскі більш ніж 190 років.
Піклуючись про репутацію підприємства, його господарі пильно стежать за якістю продуктів і дотриманням технологічного процесу при виготовленні Лігурійського соусу Frantoio di Sant'Аgata. Тому він має відмінний смак і аромат свіжих томатів з базиліком. Його можна вживати з макаронними виробами або продуктами з м'яса і риби.
ХАРАКТЕРИСТИКИ FRANTOIO DI SANT'АGATA, СОУС ЛІГУРІЙСЬКИЙ, 180 Г | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Томатний |
Кількість | 1 |
Вага, г | 180 |
Тип | Соус |
Бренд | Frantoio di Sant'agata |
Колір | Червоний |
Країна виробник | Італія |
Добавки | Базилік |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки