Lee Kum Kee соус устричний 255 г, скло
Устричний соус Lee Kum Kee (Лі Кум Кі) широко вживають в якості гарного маринаду до м'ясних, а також до рибних страв. Виготовлений соус в Китаї.
А ще його часто застосовують як основну заправку в китайській і японській кухні. А в деяких країнах цей соус вважається головною приправою. Має досить приємним ароматом і насиченим коричневим кольором. Ним користуються для додання блюдам глибшого і пряного смаку. Виготовляється він на виключно натуральних продуктах з додаванням екстракту устриць 40%.
Якщо Ви хочете приготувати справжні азіатське блюдо, Вам просто не обійтися без устричного соусу від відомого китайського виробника Lee Kum Kee.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEE KUM KEE СОУС УСТРИЧНИЙ 255 Г, СКЛО | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Кількість | 1 |
Тип | Соус |
Бренд | Lee Kum Kee |
Країна виробник | |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки