

Frantoio di Sant'Agata, Соус для брускетти з оливками Таджаске, 180 г
Брускетта - популярна в Італії закуска, що нагадує бутерброд на підсмаженому хлібі. Серед обов'язкових її інгредієнтів - помідори, оливки або масло з них, зелень і сир. Саме тому на старовинному сімейному підприємстві Frantoio di Sant'Agata (Франтойо ді Сант Агата) був створений Соус для брускетти. Його основою стали справжні італійські помідори, висушені на сонці, і маленькі, але дуже ароматні і смачні оливки Таджаске.
З цим продуктом зробити смачну брускетту не складе ніяких труднощів. Треба просто взяти шматочок хліба, в ідеалі - чіабатти, підсмажити його без масла і намазати соусом для брускетти Франтойо ді Сант Агата. Потім покласти зверху шматочок сиру - і Ви отримуєте чудовий італійський бутерброд з незвичайною назвою «Брускетта».
Спеціалізація підприємства Frantoio di Sant'Agata - виробництво високоякісного оливкового масла. Його тут виробляють уже майже дві сотні років. А урізноманітнити асортимент продукції господарі вирішили за рахунок виробництва оригінальних італійських паст і соусів, таких як соус для брускетти.
ХАРАКТЕРИСТИКИ FRANTOIO DI SANT'AGATA, СОУС ДЛЯ БРУСКЕТТИ З ОЛИВКАМИ ТАДЖАСКЕ, 180 Г | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Соус |
Вага, г | 180 |
Тип | Соуси, заправки, майонези |
Бренд | Frantoio di Sant'agata |
Країна виробник | Італія |
Добавки | Оливки |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |