


Emilgrana, 150 г, 32%, Сир, Parmigiano Reggiano
Сир Emilgrana (Эмільграна) Parmigiano Reggiano (Парміджіано Реджано) з жирністю 32% - найпопулярніший італійський вид сиру типу пармезан, час дозрівання якого становить не менше 12ти місяців. Щільна розсипчаста консистенція сиру дозволяє використовувати в якості терткового для страв італійської кухні.
Твердий сир Парміджіано стане відмінним доповненням до спагетті, пасти або запіканок. Ідеально підійде до білих сухих вин.
Особливості сиру Emilgrana Parmigiano Reggiano:
- вага 150 г;
- тертковий;
- масова частка жиру 32%.
ХАРАКТЕРИСТИКИ EMILGRANA, 150 Г, 32%, СИР, PARMIGIANO REGGIANO | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Твердий |
Кількість | 1 |
Вага, г | 150 |
Тип | Сир |
Бренд | Emilgrana |
Жирність | 32 |
Країна виробник | |
Вага, г | 0 - 200 |
Тип продажу | Поштучно |
Доставка | Cьогодні |