Сіль харчову, Гімалайську, З сумішшю перцю можна додавати в їжу замість звичайної солі. Особливість Гімалайської солі в тому, що її видобувають вручну і вона не піддається термічній обробці. Приправка характерного рожевого кольору, так як має в складі підвищений вміст заліза. Рожева сіль містить у своєму складі більш 25 мінералів і мікроелементів, таких як калій, магній, йод і кальцій.
Вживання солі з ароматом перцю корисно для нормалізації тиску, поліпшення роботи всього організму. Сіль Гімалайська покращує обмін речовин, підвищує загальний тонус.
Сіль з перцем випускається в м’якій, зручній для зберігання упаковці дой-пак.
Особливості рожевої солі:
- в складі солі – суміш перця;
- чистить організм;
- багата корисними речовинами;
- підходить для щоденного вживання.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРИПРАВКА, 200 Г, СІЛЬ ХАРЧОВА, ГІМАЛАЙСЬКА, З СУМІШШЮ ПЕРЦЮ | |
---|---|
Упаковка | Дой-пак |
Вид | Сіль кухонна |
Кількість | 1 шт. |
Вага, г | 200 г |
Тип | Гімалайська |
Бренд | Приправка |
Країна виробник | Україна |
Добавки | Суміш перцю |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Натуральна основа |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Сіль харчову, Гімалайську добувають вручну, вона має характерний рожевий відтінок. Сіль 200 г - джерело більш 25 мінералів і мікроелементів. Сіль з перцем випускається в м’якій, зручній для зберігання упаковці дой-пак.