Baltijas, 170 г, Шпроти в олії, з ключем
Шпроти - це рибна консерва, для виробництва якої дрібну рибку коптять, а потім консервують в олії. Батьківщиною цього делікатесу є Балтика, зокрема Латвія. Для виготовлення консервів відбирають тільки найкращі шпроти, зберігаючи традиції виробництва і піклуючись про свою репутацію.
Шпроти Baltijas (Балтіас) є класичним прикладом справжніх шпрот, приготованих за традиційним рецептом. Вся рибка проходить ретельний відбір, щоб Ви могли насолоджуватися не тільки знайомим смаком, але й акуратним виглядом. Зі шпротів готують салати, закуски, бутерброди, піцу, пиріжки, кіш іта інші смачні страви, хоча в радянські часи шпроти були самостійною закускою на святковому столі.
ХАРАКТЕРИСТИКИ BALTIJAS, 170 Г, ШПРОТИ В ОЛІЇ, З КЛЮЧЕМ | |
---|---|
Упаковка | Ж/б |
Кількість | 1 |
Вага, г | 170 |
Тип | Паштет |
Бренд | Baltijas |
Країна виробник | Україна |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки