

Akura, 250 г, рис для суші, м/у
Akura (Акура) рис для суші використовують для приготування різних суші. Рис один з найважливіших продуктів у східній кухні. Для приготування суші використовуються спеціальні сорти рису з підвищеним вмістом крохмалю, щоб він був більш клейким і ідеально формував форму суші.
Рис Акура виготовляється із спеціальних середньозернистих сортів рису. При приготуванні, зерна цього рису вбирають багато води і злипаються, рис набуває кремоподібну консистенцію, ідеально підходить для приготування суші або ролів. Рис володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами.
Рис для суші, Akura випускається в м'якій порційній упаковці 250 г, що достатньо для приготування суші або ролів для всієї сім'ї в домашніх умовах.
Особливості рису Акура:
- спеціальний сорт рису;
- підвищений вміст крохмалю;
- можливість використання для приготування не тільки суші, але і інших різноманітних страв;
- зручна порційна упаковка.
Спосіб застосування рису для суші Akura:
Рис потрібно добре промити, покласти в каструлю, залити водою у співвідношенні: на 1 частину рису 2 частини води, залишити на 30 хвилин. Потім поставити на вогонь, накрити кришкою, довести до кипіння на сильному вогні, прибрати вогонь до мінімуму і варити 10 хвилин. Вимкнути вогонь, залишити рис під кришкою хвилин на 20.
ХАРАКТЕРИСТИКИ AKURA, 250 Г, РИС ДЛЯ СУШІ, М/У | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Рис для суші |
Кількість | 1 |
Вага, г | 250 |
Бренд | Akura |
Країна виробник | |
Призначення | Товари для суші |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки