Оndina, 80 г, Тунець в оливковій олії
Ondina (Ондіна) тунець в оливковій олії використовується в кулінарії для приготування різноманітних страв - салатів, супів, закусок, піци та пасти. У консервованому тунці максимально зберігаються смакові якості й корисні речовини свіжого продукту. М'ясо тунця багате білками, амінокислотами, а також ненасиченим жирними кислотами Омега-3 та Омега-6, які необхідні для нормального функціонування серцево-судинної системи й мозку. У ньому міститься вітамін В3, залізо, магній і фосфор.
Тунець - це низькокалорійний поживний продукт, який можна використовувати в раціоні здорового харчування. Консервований тунець Одіна повністю готовий до вживання. Для його приготування використовується тільки оливкова олія та сіль. У жерстяній банці продукт довго зберігає свої якості та захищений від впливів зовнішнього середовища.
Особливості консервованої риби:
- низькокалорійний;
- джерело білків, які легко засвоюються;
- містить вітамін В3, залізо, магній і фосфор;
- без консервантів і синтетичних добавок;
- з оливковою олією.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ОNDINA, 80 Г, ТУНЕЦЬ В ОЛИВКОВІЙ ОЛІЇ | |
---|---|
Упаковка | Ж/б |
Вид | Тунець |
Кількість | 1 |
Вага, г | 80 |
Тип | В оливковій олії |
Бренд | Оndina |
Країна виробник | Італія |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки