Agriform Pecorino Romano, 200 г, Сир твердий Пекоріно Романо, 36 %
Agriform Pecorino Romano (Агріформ Пекоріно Романо) належить до твердих сирів, сировиною для яких є незбиране овече молоко. Територія його походження - регіони Лаціо і Сардинія. У головки сиру є тонка кірка трохи жовтуватого кольору або з відтінком натуральної соломи, іноді покрита чорним нальотом. Колір сиру дуже світлий, текстура тверда, хрустка або злегка дірява.
Час, за який Сир Agriform Pecorino Romano доходить до повної зрілості, коливається від п'яти до восьми місяців в залежності від температурного режиму. Чим довше витримка, тим твердіше консистенція. Продукт з восьмимісячною витримкою ідеально підходить для натирання і використовується в самих різних рецептах приготування пасти. А молодший і м'який відмінно поєднується з вином. Він відрізняється яскравим ароматом і насиченим, злегка гострим смаком.
ХАРАКТЕРИСТИКИ AGRIFORM PECORINO ROMANO, 200 Г, СИР ТВЕРДИЙ ПЕКОРІНО РОМАНО, 36 % | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Твердий |
Кількість | 1 |
Вага, г | 200 |
Тип | Сир |
Бренд | Agriform |
Жирність | 36 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки