Fior di Maso, Mascarpone, 250 г, Сир Маскарпоне, 43%
Сир Mascarpone 250г-м'який вершковий сир, що став основою для більшості десертів. Для приготування Mascarpone використовують молоко корів, що харчуються виключно свіжою луговою травою і квітами, для надання готовому продукту чудового смаку.
Технологія виробництва сиру досить проста: вершки зі зниженою калорійністю (мінімум 25% жирності) розігрівають до температури 90 градусів, після чого додають винний оцет або сік лимона, для швидкого згортання білка, і запуску процесу бродіння. При частому помішуванні згусток відходить від сироватки і його переміщують в лляні мішечки, підвішують для сушіння на 24 години. Після закінчення часу масу збивають.
По консистенції сир Mascarpone від торгової марки Fior di Maso нагадує домашню сметану, володіє м'якою кремоподібною текстурою. Найчастіше Mascarpone використовують для приготування тірамісу або замість вершкового масла для бутербродів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ FIOR DI MASO, MASCARPONE, 250 Г, СИР МАСКАРПОНЕ, 43% | |
---|---|
Упаковка | ПЕТ |
Вид | М'який |
Кількість | 1 |
Вага, г | 250 |
Тип | Сир |
Бренд | Fior di Maso |
Жирність | 43 |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Для десертів |
Особливості | Без консервантів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки