Оцет бальзамічний з Модени, 2 медалі, Leonardi 0,250
Для виготовлення бальзамічного оцту Leonardi (Леонарді) зазвичай використовують варене виноградне сусло, без домішок у вигляді ароматизаторів або інших добавок. Такий підхід дозволяє продукту вражати природним смаком.
У процесі приготування сусло настоюється в бочках з цінної деревини, примітно те, що час від часу рідину переливають з одного резервуара в інший, що обдаровує бальзамічний оцет Леонарді приємними відтінками дерева. 4 медалі - це маркування, яке означає, що масло пройшло восьмирічну витримку, тобто 1 медаль прирівнюється до 2-х років витримки.
Якість бальзамічного оцту Leonardi фіксують не тільки внутрішні перевірки, а й міжнародні комісії та експерти.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ З МОДЕНИ, 2 МЕДАЛІ, LEONARDI 0,250 | |
---|---|
Об`єм, л | 0,25 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 250 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки