Chateau d'Estoublon, Паста з зелених оливок з мигдалем, 130 г
Якщо Ви вирішили ближче познайомитися з французькою кухнею і оцінити щось крім жаб'ячих лапок і виноградних равликів, то обов'язково спробуйте Пасту із зелених оливок з мигдалем Tapenade (Тапенад) від Chateau d'Estoublon (Шато де Естублон).
Цей густий соус називають тапенадом від прованського найменування каперсів «тапен». Цю пасту подають до аперитиву, намазавши її на підсмажені шматочки хліба. Крім того її використовують як соус до овочевих закусок і для фарширування птиці.
Зелена Тапенада з ароматами Провансу від Château d'Estoublon поєднує в собі подрібнену зелену оливку, солодкість мигдалю і ніжний смак високоякісного оливкового масла, витонченість анчоуса і кислотність каперсів. Її Ви можете використовувати для створення кулінарних шедеврів з середземноморськими акцентами. Ароматний смак зеленої оливки дарує всю свою м'якість зеленому Tapenade Château d'Estoublon, а часник і чебрець надають особливої пікантності цьому оригінальному оливковому крему.
ХАРАКТЕРИСТИКИ CHATEAU D'ESTOUBLON, ПАСТА З ЗЕЛЕНИХ ОЛИВОК З МИГДАЛЕМ, 130 Г | |
---|---|
Вид | Оливкова |
Вага, г | 130 |
Тип | Паста |
Бренд | Chateau d'Estoublon |
Країна виробник | Франція |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки