Kotanyi, 25 г, Паприка підкопчена, мелена
Мелена копчена паприка Kotanyi (Котані) є незамінним продуктом в процесі приготування страв іспанської кухні, адже саме в цій країні вона користується особливою популярністю. Якщо вона є в рецепті, то не варто знаходити їй заміну, тому що смак приготованого може бути зовсім не таким, як передбачалося.
Оригінальне приготування цієї приправи - досить тривалий процес. Перець для неї коптиться на дубових дровах близько двох тижнів, щоб спеція мала такий насичений смак і аромат. Саме такою і є Копчена паприка Kotanyi 25 г. Вона відмінно підходить для страв з курки і риби, також її додають в соуси, рагу і різні бутербродні замазки.
Продукція Kotanyi на сьогоднішній день продається у всіх країнах Європи та за її межами. Австрійський виробник пропонує приправи і спеції, а також масло і оцет найвищої якості. Їх використовують кухарі закладів громадського харчування, а також і кулінари-аматори. У тому числі продукти цієї торгової марки популярні в Україні.
ХАРАКТЕРИСТИКИ KOTANYI, 25 Г, ПАПРИКА ПІДКОПЧЕНА, МЕЛЕНА | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Копчена |
Кількість | 1 |
Вага, г | 25 |
Тип | Паприка |
Бренд | Kotanyi |
Смак-аромат | Паприка |
Країна виробник | Австрія |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Для харчових продуктів |
Особливості | З натуральних інгредієнтів |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки