

Edouard Artzner, 180 г, Паштет Страсбурзький з вином Гевюрцтрамінер
Унікальний та оригінальний смак Страсбурзького паштету з вином Гевюрцтраминер від французького виробника Edouard Artzner (Едуард Арзне) не залишить байдужими навіть найдосвідченіших гурманів. 20% цього делікатесу складає фуа-гра, маринована з додаванням вина. Цей альянс і робить смак паштету настільки вишуканим і незабутнім.
Оригінальна назва Страсбурзького паштету з вином Гевюрцтраминер - Terrine, що фактично перекладається, як блюдо з дичини. Це так і є, адже в його складі окрім фуа-гра присутні також інші продукти тваринного походження - м'ясо свиняче, свиняче сало, куряча печінка.
Будучи справжнім м'ясним делікатесом, Страсбурзький паштет з вином Гевюрцтраминер від Edouard Artzner часто стає незамінним блюдом на застіллях французької та світової знаті. Його застосовують для створення канапе або фарширування помідорів, грибів та яєць.
ХАРАКТЕРИСТИКИ EDOUARD ARTZNER, 180 Г, ПАШТЕТ СТРАСБУРЗЬКИЙ З ВИНОМ ГЕВЮРЦТРАМІНЕР | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | М'ясний делікатес |
Кількість | 1 |
Вага, г | 180 |
Тип | Паштет |
Бренд | Edouard Artzner |
Країна виробник | Франція |
Для | Для усіх |
Сорт | Вищий |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Делікатес з гусячої печінки |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |