Edouard Artzner, 170 г, Паштет качиний
Качиний паштет - це гордість будинку Edouard Artzner (Едуард Арзне). Він повністю виготовлений з качиної тушки, і складається з 54% м'яса і 45% жиру. Ще 1% його складу - сіль і натуральні спеції. Ніжний і чарівний смак цих консервів дозволяє застосовувати його не тільки у складі ранкового бутерброду, але і використовувати у святковому меню. Ним можна нафарширувати половинки помідорів і посипати свіжою зеленню або шматочок паштету нанизати на шпажку між хлібом і оливкою.
За консистенцією Качиний паштет Edouard Artzner швидше є рієтом – традиційною стравою французької кухні, для виготовлення якої м'ясо не перемелюється, а дрібно кришиться. При цьому в ньому відчуваються шматочки м'яса. Такий спосіб приготування більш звичний для французів, тому йому надав перевагу неперевершений майстер з виготовлення м'ясних консервів Едуард Арзне.
ХАРАКТЕРИСТИКИ EDOUARD ARTZNER, 170 Г, ПАШТЕТ КАЧИНИЙ | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Качиний |
Кількість | 1 |
Вага, г | 170 |
Тип | Паштет |
Бренд | Edouard Artzner |
Країна виробник | Франція |
Для | Для усіх |
Сорт | Вищий |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Делікатес з качатини |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки