Kuchne, 250 мл, Оцет бальзамічний, З білого вина, Натурального бродіння, скло
Світлий бальзамічний оцет з білого вина виробництва ТМ "Kuchne" (Кюне) виготовлений шляхом натурального бродіння, тому зберігає всі корисні властивості виноградного соку, вітаміни, мінерали та особливі сполуки, що утворюються лише під час натурального дозрівання.
Оцет бальзамічний "Kuchne" має досить м'який смак, легкий аромат та ніжний медовий колір, чудово доповнює смак салатів, гарнірів, морепродуктів, риби та м'яса.
Особливості бальзамічного оцту виробництва ТМ "Kuchne":
- низька кислотність - 5%;
- ідеальний прозорий вигляд;
- може використовуватися для приготування страв класичної італійської кухні, маринування овочів (оливок, помідорів, перцю тощо);
- дозволяє зробити смак дикого м'яса більш м'яким, ніжним та делікатним;
- зручна пляшка із дозатором для більш економного використання.
ХАРАКТЕРИСТИКИ KUCHNE, 250 МЛ, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ, З БІЛОГО ВИНА, НАТУРАЛЬНОГО БРОДІННЯ, СКЛО | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Оцет бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Kuhne |
Об'єм, мл | 250 |
Країна виробник | Німеччина |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки