Побутова хімія Karcher - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр

Побутова хімія Karcher


Історія бренду Karcher почалася в 1935 році в місті Штудгарт, де Альфред Керхер зареєстрував невелике сімейне підприємство. Сьогодні компанія перетворилася на найбільшого виробника техніки для клінінгу, а також високоефективних засобів для прибирання. Ім'я Керхер сьогодні асоціюється з чистотою, домогтися якої можна не тільки після професійного клінінгу. Побутова хімія Керхер доступна кожному. Якщо раніше засоби для чистки використовувалися виключно клінінговими компаніями, то зараз купити автополіроль або засіб для чищення підлог Керхер в Києві може кожен. Загляньте в наш каталог, тут є безліч фірмових засобів для прибирання приміщень, для автомобіля, а також пароочищувачі, прасувальні системи, мийки високого тиску.

Асортимент побутової хімії

Абсолютно всі засоби безперешкодно і швидко видаляють забруднення з будь-яких поверхонь, а для прибирання не обов'язково використовувати спеціальні апарати. Отже, яка побутова хімія Керхер може Вам знадобитися:

  • Засоби для видалення плям. Підходять для плитки, кам'яних, дерев'яних поверхонь, лінолеуму, ламінату. Завдяки збалансованому складу і ефективній формулі миючий засіб здатний швидко видалити будь-яку пляму, не пошкодивши структуру і цілісність поверхні. Можна впоратися навіть із застарілими плямами.
  • Засоби для щоденного прибирання. Менш концентровані, але не менш ефективні. Спеціальні миючі засоби для щоденного прибирання дозволять підтримувати чистоту приміщення без особливих зусиль. Ви легко підберете продукт для кухні, вітальні або організуєте комплексний догляд за меблями з будь-якого матеріалу.
  • Засоби для проміжного прибирання. Захисні емульсії і засоби для блиску з антиковзаючим властивостями, антижир, поліроль. Прекрасно підходять для плитки і для кам'яних поверхонь.
  • Засоби для генерального прибирання. Концентровані миючі, чистячі склади, в тому числі і на основі кислоти. Видаляють забруднення і плями будь-якого типу.
  • Засоби для дезінфекції. Побутова хімія для прибирання санітарних зон, в тому числі туалетів. Екологічно чисті продукти з високим ступенем адгезії, антибактеріальним і дезодоруючим ефектом.

Також у виробника є окрема лінійка продуктів для автомобілів.

Переваги продукції Керхер

Побутова хімія та обладнання Керхер сьогодні користуються величезним попитом. Звернувшись в автомийку, клінінгову службу або хімчистку, Ви неодмінно побачите мийку Керхер або побутову хімію даного бренду. Професіонали обгрунтовано вибирають продукцію даного бренду, оскільки вона має масу достоїнств. Переваги побутової хімії Karcher:

  • Унікальна формула, розроблена відповідно до вимог клінінгових компаній. Засоби для прибирання максимально ефективні, при цьому безпечні і дбайливо доглядають за будь-якими типами поверхонь.
  • Приємний аромат. Незважаючи на високу концентрованість, миючі засоби приємно пахнуть, немає їдкого запаху синтетичних ароматизаторів або ПАР.
  • Величезний асортимент продукції для ручного і автоматизованого пририрання.
  • Економна витрата і зручна схема розведення концентрату водою. Це дуже вигідно для підприємств, що надають клінінгові послуги. Вдається скоротити витрати на придбання побутової хімії без шкоди якості прибирання.
  • Безпека для здоров'я. До складу продукції входять тільки безпечні і дозволені компоненти, які не шкодять здоров'ю людини. Побутова хімія Karcher проходить багатоетапний контроль і тестування, і тільки після цього потрапляє в продаж.

Засоби Керхер не викликають алергії або подразнення. У лінійці є продукти для прибирання різних поверхонь: плитки, емалі, скла, текстилю, натуральної шкіри. При цьому аерозолі та порошки Karcher підходять як для професійного клінінгу, так і для побутових цілей.

Де купити Керхер в Києві

Напевно Ви бачили брендову побутову хімію в офлайн-магазинах. Але замовити її на АкваМаркет набагато вигідніше. Для цього є кілька причин. По-перше, Ви отримуєте повний вибір в одному місці і легко вивчите особливості кожного продукту в описі. Техніка, засоби для прибирання, дезінфекції, мийки авто - все зібрано в онлайн-каталозі. По-друге, ціна товарів у нас нижча, ніж в офлайн мережах. Пояснюється це прямими поставками продукції безпосередньо від виробника. По-третє, Ви економите час. Засоби для прибирання Керхер з доставкою по Україні. І ще один аргумент на користь нашого магазину - додаткові знижки при замовленні оптом. Звертайтеся, наші консультанти на зв'язку цілодобово!