Прохолоджуючі напої з Італії - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр

Прохолоджуючі напої з Італії


S. Pellegrino – широко відомий бренд італійської мінеральної води та соковмісних напоїв, створених на її основі. Вода Сан-Пеллегріно видобувається з однойменного джерела, розташованого на глибині 500 метрів і виходить на поверхню у передгір'ї італійських Альп. Гірські породи відіграють роль природного фільтра для очищення води, а натуральний газ з джерела в Монтепунчіано наповнює воду дрібними шипучими бульбашками. Користь води S. Pellegrino незаперечна і науково доведена. Тому лінійка солодких напоїв також вирізняється натуральністю і яскравими смаками.

Газований напій S. Pellegrino Pompelmo містить 16% соку жовтих грейпфрутів, вирощених в середземноморських цитрусових садах. Цей напій вирізняється збалансованим, злегка солодким, цитрусовим і дуже освіжаючим смаком з ретельно вивіреною газацією. Сан-Пеллегріно Грейпфрут можна пити в будь-який час доби в охолодженому вигляді або використовувати для приготування коктейлів.

S. Pellegrino Limonata — відомий освіжаючий газований напій з соком лимона. Напій виробляється з соку сицилійських лимонів, кількість якого в лимонаді значно перевищує мінімальну норму і становить 16%. Низький вміст вуглеводів і цукру робить Limonata доступним навіть для тих, хто дотримується дієти. Свіжий, динамічний, вишуканий смак лимонаду вирізняється хорошим балансом кисло-солодких цитрусових нот, терпкість гіркого лимона не є надмірною. Напій відмінно втамовує спрагу і освіжає у спекотні літні дні, підходить як до повсякденної трапези, так і для святкового столу. Рекомендується подавати охолодженим в чистому вигляді або з колотим льодом, а також використовувати для створення коктейлів.

S. Pellegrino Aranciata — соковмісний газований напій, створений для тих, хто хоче насолодитися смаком класичних сицилійських апельсинів в поєднанні з великою кількістю бульбашок. Напій виробляється виключно з італійських апельсинів, які експортуються по всьому світу. Кількість апельсинового соку в Аранчате становить від 15,6% до 18%, що як мінімум на 30% більше, ніж встановлена законом мінімальна концентрація. Суворі стандарти виробництва S. Pellegrino також гарантують якість цього продукту. Однією з відмінних рис S. Pellegrino Aranciata є присутність в напої м'якоті апельсина як доказу справжності продукту.

S. Pellegrino Aranciata Rossa — соковмісний газований напій, який виготовляється виключно з помаранчевих і червоних італійських апельсинів сорту Sanguinello. Напій виготовляється без використання консервантів і барвників. Кількість апельсинового соку в Аранчате становить від 12 до 16%. Напій ідеально втамовує спрагу і освіжає у спекотні літні дні, підходить як до повсякденної трапези, так і для святкового столу. Рекомендується подавати охолодженим або з льодом.