Панеттоне як Великодня випічка - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр

Панеттоне як Великодня випічка


На Великодньому столі традиційно присутня смачна випічка. Альтернативою класичній пасці може стати італійський панеттоне. Це пишний, ароматний кекс, просочений ванільним екстрактом і доповнений ніжними цукатами. Такий вишуканий десерт здатний підкорити з першого разу. Пропонуємо і Вам спробувати справжню італійську паску, випечену кращими кондитерами Італії. АкваМаркет вже подбав про те, щоб Ви могли купити панеттоне в Києві. У нашому магазині Ви знайдете великий асортимент італійської випічки, зробленої в кращих національних традиціях. Побалуйте себе і близьких вишуканим десертом, який стане головною прикрасою пасхального столу.

Історія появи панеттоне

Традиційно ароматний кекс з цукатами присутній на святковому столі на Великдень. Однак мало хто знає, що спочатку панеттоне випікався на Різдво. Батьківщиною виробу вважається Ломбардія. Згідно з легендою, місцевий кухар Тоні повинен був підготувати різдвяну вечерю для всієї місцевої знаті. Однак забудькуватий кулінар залишив святковий пиріг в печі і той перетворився на гору вугілля. Молодший помічник, який перебував на кухні, запропонував оригінальний вихід із ситуації. У Тоні не було іншого вибору, тому він змішав запропоновані інгредієнти. Як Ви могли здогадатися, результатом подібного кулінарного експерименту і став святковий кекс.

Гості по достоїнству оцінили смак випічки, побажавши дізнатися назву оригінального десерту. Перше, що спало на думку кухарю - назвати паску своїм ім'ям. Так і з'явився «хліб від Тоні», тобто pane di Toni, назва якого пізніше модифікувався в «панеттоне».

Пишний кекс - символ Різдва, який кожен приносить із собою як частування, збираючись в гості. Однак з часом панеттоне з'явився і на великодньому столі, ставши альтернативою звичайним паскам. Популярний десерт не лише в Італії, але і в інших країнах Європи, в тому числі і в Україні.

Рецепт панеттоне

Готують панеттоне з таких інгредієнтів: борошно, вода, молоко, вершкове масло, дріжджі, родзинки, цукати, сіль, ваніль. В середньому, приготування однієї партії кексів займає близько 19 годин. Пояснюється така тривалість процесу тим, що в рецептурі застосовують виключно натуральні інгредієнти. Італійці категорично не сприймають компонентів, які штучно прискорюють процес приготування. Тому расстойка тіста відбувається розмірено і природно.

Багато італійців знають рецепт панеттоне, але не готують його самостійно. Традиційно святкові кекси купують в пастрічеріях. Також в Італії є десятки фабрик, які виробляють паски. Великим плюсом подібної випічки є тривалий термін зберігання. Кекс в упаковці зберігає свої смакові якості протягом 6-10 місяців. Тому про придбання ласощів можна подбати заздалегідь, заощадивши кошти.

Купити панеттоне в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити панеттоне онлайн з доставкою. У нашому каталозі представлена ​​продукція провідних італійських брендів. Ароматні, пишні, смачні кекси з цукатами до Вашого святкового столу. Італійський панеттоне може стати оригінальним подарунком для друзів і близьких. Зверніть увагу, наскільки презентабельно і якісно продумана упаковка.

Покупці будуть приємно здивовані вартістю італійської випічки в нашому магазині. АкваМаркет отримує товари безпосередньо від виробників, тому купуючи панеттоне у нас, Ви не переплачуєте за послуги посередників. Крім того, Вам не потрібно витрачати багато часу на пошуки товару в магазинах. Зручний онлайн-каталог, доступні ціни, можливість замовити панеттоне цілодобово, оформивши доставку в будь-який час.

Під час карантину покупки онлайн особливо актуальні. Залишайтеся вдома та будьте здорові!