Zanetti, Ballarini, Gorgonzola, 150 г, Сир Горгонзола з пліснявою, 48%
Горгонзола - вишуканий італійський сир з благородною цвіллю. Сир виробляється з коров'ячого молока за особливою технологією тільки в регіоні Ломбардія. У перший місяць витримки сир проколюють наскрізь, щоб цвіль рівномірно розподілилася. Далі триває процес дозреваванія, який триває від 3 до 6 місяців, після чого сир Горгонзола набуває свій пікантного смаку та аромату.
Сир Горгонзола Ballarini (Балларіні) ТМ Zanetti (Занетті) - маслянистий сир з блакитною пліснявою і яскраво вираженим землянистим ароматом з горіховими нотками. Сир чудово поєднується з витриманим червоним або з м'яким білим вином. Як окрема страва сир подається нагрітим до кімнатної температури в складі сирної тарілки і відмінно поєднується з грушею або м'ясом, а також використовується для приготування різних соусів і заправок.
Особливості сиру Горгонзола Zanetti:
- Структура - пластична, м'яка
- Смак - вершковий, з пряним присмаком
- Аромат - виразний, димчастий
- Жирність - 48%
- Вага - 150 г
ХАРАКТЕРИСТИКИ ZANETTI, BALLARINI, GORGONZOLA, 150 Г, СИР ГОРГОНЗОЛА З ПЛІСНЯВОЮ, 48% | |
---|---|
Упаковка | ПЕТ |
Вид | З пліснявою |
Кількість | 1 |
Вага, г | 150 |
Тип | Сир |
Бренд | Zanetti |
Жирність | 48 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Для соусу |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки