Entremont, Fourme d'Ambert, 150 г, М'який сир Фурм Д'Амбер, з цвіллю, 50%
Шляхетний сир з блакитною пліснявою Entremont Fourme d'Ambert (Ентремонт Фурм Д'Амбер) - це найніжніший сир французького виробництва. М'який сир з блакитною пліснявою Канторель виготовляється з молока гірських порід корів, яке славиться своєю підвищеною жирністю. Завдяки цьому даний вид сиру має жирністю 50% і здатний здивувати Вас своїм багатогранним смаком і ароматом. Відмінною його рисою є легка солонуватість, яка дарує продукту справжню вишуканість. Текстура сиру Фурма Д'Амбер масляниста. М'якоть сиру - майже пастоподібної консистенції, досить пружна, характерного мармурово-білого білого кольору з блакитними розводами благородної цвілі. Саме цвіль впливає на складний смак сиру, надаючи йому гостроти і «розбавляючи» вершкову м'якоть.
Використовується сир для подачі сирних тарілок, салатів і різних соусів. Сир з блакитною цвіллю Entremont відмінно поєднується з десертними винами.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ENTREMONT, FOURME D'AMBERT, 150 Г, М'ЯКИЙ СИР ФУРМ Д'АМБЕР, З ЦВІЛЛЮ, 50% | |
---|---|
Упаковка | Блістер |
Вид | З пліснявою |
Кількість | 1 |
Вага, г | 150 |
Тип | Сир |
Бренд | Entremont |
Жирність | 50 |
Країна виробник | Франція |
Призначення | Для соусу |
Особливості | Натуральна основа |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки