Barilla Emiliane Cannelloni, 250 г, Макарони яєчні Барілла Еміліане Каннеллоні
Традиційна італійська паста - яєчні каннеллоні "Barilla Emiliane Cannelloni" (Барілла Еміляне Каннеллоні) найчастіше використовується для приготування класичних макаронних запіканок.
Гармонійно поєднується з томатними, вершковими та овочевими соусами, оскільки особлива текстура яєчної пасти швидко всотує соуси та заправки, від чого її смак стає більш насиченим та яскравим.
Яєчна паста у вигляді трубочок каннеллоні "Барілла Еміляне Каннеллоні" приготована за класичною італійською рецептурою, вона дуже поживна, ароматна та вишукана на смак і зовнішній вигляд.
Макаронні вироби випускаються у фірмовій картонній коробці, яка гарантує збереження продукту цілим та неушкодженим, а також захищає від сторонніх запахів і вологи.
ХАРАКТЕРИСТИКИ BARILLA EMILIANE CANNELLONI, 250 Г, МАКАРОНИ ЯЄЧНІ БАРІЛЛА ЕМІЛІАНЕ КАННЕЛЛОНІ | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Яєчні |
Вага, г | 250 |
Тип | Макарони |
Бренд | Barilla |
Країна виробник | Італія |
Сорт | Тверді сорта (durum) |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З натуральних інгредієнтів |
Класифікація | Продукти харчування |
Форма макаронів | Каннеллоні |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки