La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Спіральки
Макарони La Pasta виготовлені з твердих сортів пшениці за традиційною італійською технологією. Вироби Ла Паста відрізняються виключною користю для здоров'я і високою якістю продукції.
Для виготовлення цієї продукції використовується тільки імпортна сировина - пшениця твердих сортів durum. Макарони у формі спіральки не розварюються і не злипаються під час приготування.
У макаронах з твердих сортів пшениці La Pasta велика кількість цінного рослинного білка і взагалі немає жирів. Крім того, у цих макаронних виробах містяться складні вуглеводи і велика кількість клітковини, які збережуть стрункість фігури.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LA PASTA, 400 Г, МАКАРОНИ ЛА ПАСТА, СПІРАЛЬКИ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Спіраль |
Вага, г | 400 |
Тип | Макарони |
Бренд | La Pasta |
Вага, кг | 0,4 |
Країна виробник | Україна |
Сорт | Тверді сорта (durum) |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З твердих сортів пшениці |
Класифікація | Продукти харчування |
Форма макаронів | Спіралі |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки