Bich Chi, 200 г, Вермішель рисова Бич Чи
Без рисової вермішелі Bich-Chi (Біч-чи) важко собі уявити азіатську кухню. Вона користується на Сході великою популярністю, і є основою багатьох страв. З її допомогою можна істотно урізноманітнити свій раціон, а також надати неоціненну послугу своєму здоров'ю, адже цей продукт не тільки смачний, а й корисний.
Рисова вермішель Bich-Chi має нехитрий склад - рисове борошно і вода. При цьому вона містить велику кількість поживних речовин. З вітамінів слід зазначити В1, В2, В3, В6, В9, Е. Також вона багата мінералами - фосфором, цинком, марганцем, калієм, залізом, кальцієм.
І, мабуть, найголовнішою перевагою рисової вермішелі Біч-Чи є відсутність в ній глютену. Цей білок може викликати серйозну алергію. Несприйняття його організмом називається целіакією. За останніми міжнародними дослідженнями в тій чи іншій мірі до цього недугу схильні мільйони людей на планеті. При цьому більшість з них навіть не знають про його наявність, а симптоми пов'язують зі звичайним розладом травлення.
Багато прихильників ЗСЖ просто перестраховуються, замінюючи в своєму раціоні традиційні продукти на безглютенові.
ХАРАКТЕРИСТИКИ BICH CHI, 200 Г, ВЕРМІШЕЛЬ РИСОВА БИЧ ЧИ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Рисова |
Вага, г | 200 |
Тип | Вермішель |
Бренд | Bich Chi |
Термін зберігання | 2 года |
Країна виробник | В'єтнам |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Без глютену |
Класифікація | Продукти харчування |
Форма макаронів | Вермішель |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки