

Akura, Кунжут білий і чорний, 50 г
Akura (Акура) кунжут, Білий і чорний використовується не тільки для приготування і прикраси суші та ролів, але і в кулінарії, як добавка до соусам і випічці. Його, ще називають сезам. Білий кунжут має дуже приємний солодкуватий горіховий смак і тонкий аромат. Чорний кунжут має більш насичений і пікантний смак. Також обсмажування робить кунжут апетитно хрустким.
Кунжут містить безліч корисних органічних жирних кислот, білків і вітамінів групи А, В, С, Е, володіє потужними антиоксидантними властивостями.
Akura, кунжут, Білий і чорний чудово підійде для приготування перших страв, гарнірів, салатів, м'ясних страв та з морепродуктів, збагатить смак блюд горіховим ароматом і додасть пікантності. Дуже добре підходить для приготування суші та ролів. Кунжут Акура упакований в порційній м'якій упаковці 50 г, яка містить 75% білого кунжуту і 25% чорного.
Особливості Akura Білого і чорного:
- натуральний продукт;
- корисний для організму;
- підходить для вживання з різними стравами;
- зручна порційна упаковка.
Спосіб застосування:
Вживати по смаку і у відповідності з рецептами приготування страв.
ХАРАКТЕРИСТИКИ AKURA, КУНЖУТ БІЛИЙ І ЧОРНИЙ, 50 Г | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Кунжут |
Кількість | 1 |
Вага, г | 50 |
Бренд | Akura |
Країна виробник | |
Склад | 75% білий/ 25% чорний |
Призначення | Товари для суші |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки