Bob's Red Mill, Tapioca flour, 454 г, Борошно з тапіоки, без глютену
Що таке тапіока і чому вона корисна?
Тапіока - це крохмалиста крупа, яку отримують з коріння рослини маніок. Кореневі бульби маніоки використовують не тільки для отримання тапіоки, а й вживають в їжу у вареному, смаженому і сушеному вигляді. Візуально маніока нагадує нашу картоплю. Борошно з тапіоки використовують як загущувач для соусів, глазурі і фруктових начинок десертів. Перевагою борошна з тапіоки є те, що вона не псується при сильному охолодженні або заморожуванні.
Крохмаль, який міститься в Тапіоці, багатий холіном, який відповідає за нормалізацію рівня холестерину в крові. Крім того, тапіока майже не містить жирів, в ній немає глютену, тому вона підходить для дитячого харчування і для людей з глютеновою непереносимістю. При цьому продукт вирізняється високою калорійністю і поживністю.
Борошно з тапіоки Bob's Red Mill - один з найбільш універсальних безглютенових видів борошна. Це крохмалисте, злегка солодке борошно є основним продуктом безглютенової випічки і прекрасним загусником в супах, соусах і начинках для пирогів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ BOB'S RED MILL, TAPIOCA FLOUR, 454 Г, БОРОШНО З ТАПІОКИ, БЕЗ ГЛЮТЕНУ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Кількість | 1 |
Вага, г | 454 |
Тип | Мука |
Бренд | Bob's Red Mill |
Особливості | Без глютену |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки