


Dr. Oetker, 200 г, крохмаль, Кукурудзяний, Gustin, м/у
Dr. Oetker (Доктор Оеткер) крохмаль, Кукурудзяний, Gustin можна додавати в тісто для випічки або використовувати як згущувач для кремів, соусів, супів.
Кукурудзяний крохмаль надає випічці та домашнім макаронним виробам гладку і рівномірну текстуру. З крохмалем Dr. Oetker торти, кекси та бісквіти будуть м'якими й повітряними. Для цього можна замінити 1/3 обсягу пшеничного борошна кукурудзяним крохмалем.
Якщо використовувати кукурудзяний крохмаль як згущувач, то необхідно дотримуватися наступних рекомендацій: довести до кипіння основне блюдо, додати в нього крохмаль, розведений невеликою кількістю води, потім основне блюдо довести до кипіння ще раз і варити до утворення необхідної консистенції, постійно помішуючи.
Одним з важливих переваг крохмалю Dr. Oetker є відсутність глютену в складі. Тому він є альтернативою пшеничного борошна в харчовому раціоні для людей з непереносимістю глютену.
Крохмаль Dr. Oetker поставляється в картонній коробці, завдяки чому його зручно зберігати та використовувати.
Особливості Крохмалю Доктор Оеткер::
- без глютену;
- додає випічці рівномірну пористу структуру;
- використовується як натуральний згущувач.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
ХАРАКТЕРИСТИКИ DR. OETKER, 200 Г, КРОХМАЛЬ, КУКУРУДЗЯНИЙ, GUSTIN, М/У | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Крахмал |
Кількість | 1 |
Вага, г | 200 |
Тип | Кукурудзяний |
Бренд | Dr. Oetker |
Термін зберігання | 24 міс |
Країна виробник | |
Призначення | Для випічки |
Особливості | Без глютену |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки