Leonardi, Червона цибуля у цукровому сиропі з бальзамічним оцетом, 240 г
Червоний цибулю в цукровому сиропі з бальзамічним оцтом Leonardo проводиться за секретними рецептами, оповитим цікавими і стародавніми легендами. Компанія розташована в Італії поблизу Модени. Бренд виготовляє бальзамічну продукцію, вироблену з типових для даної місцевості сортів виноградної лози Треббьяно (білий) і Ламбруско (червоний). Асортимент компанії включає бальзамічний оцет, креми, соуси і приправи-все, що може знадобитися будь-якому істинному кулінарові, що турбується не тільки про смакові якості своїх страв, але і про їх корисність.
При виготовленні продукції використовують тільки найвищої якості сировину і фахівці ретельно контролюють кожен етап виробництва. Червоний цибулю в цукровому сиропі з бальзамічним оцтом Leonardi стане відмінним доповненням до витриманим сортам сиру, закусок, вареному або приготованих на грилі м'яса.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI, ЧЕРВОНА ЦИБУЛЯ У ЦУКРОВОМУ СИРОПІ З БАЛЬЗАМІЧНИМ ОЦЕТОМ, 240 Г | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Кількість | 1 |
Вага, г | 240 |
Тип | Консервація |
Бренд | Leonardi |
Країна виробник | Італія |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки