

Капуста ферментована Кімчі, Гостра, 500 г, ТМ Їстівна Культура
Капуста ферментована Кимчи гостра ТМ «Їстівна Культура» (Yistivna Kul'tura) - це гостра корейська закуска на основі пекінської капусти, яка пройшла ферментації в особливому маринаді.
Саме кимчи є відомим Традиційним корейським стравою, а не морква по-корейськи, як прийнято у нас вважати. Ця закуска є Квашену пекінську капусту, гостро приправлену червоним перцем чилі, імбиром і часником. Любителям гострої кухні можна вживати як самостійну закуску. Для пом'якшення гострого смаку капусти кимчи, можна їсти з рисом або картоплею.
Гостра пекінська капуста Кимчи це не просто закуска, а так же джерело корисних вітамінів, які сприяють зміцненню імунітету, уповільнення процесів старіння, і навіть полегшення наслідків похмільного синдрому.
ТМ «Їстівна Культура» фасує гостру ферментовану капусту кимчи в скляну тару по 500 г з щільно закрученою кришкою, що дозволяє зберегти всі поживні властивості цього унікального продукту.
ХАРАКТЕРИСТИКИ КАПУСТА ФЕРМЕНТОВАНА КІМЧІ, ГОСТРА, 500 Г, ТМ ЇСТІВНА КУЛЬТУРА | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Гострий |
Кількість | 1 |
Вага, г | 500 |
Тип | Капуста |
Термін зберігання | 1 рік |
Країна виробник | Україна |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |