Kotanyi, 236 г, Сіль харчова Гималайська
Гімалайський сіль займає особливе місце в світі прянощів і спецій. Її легко пізнати по рожевому або помаранчевому відтінку, що свідчить про наявність у складі з'єднань заліза. Харчова гімалайська сіль торгової марки Kotanyi (Котані) користується попитом у прихильників здорового харчування. Продукт видобувається в відкритих родовищах на півночі Пакистану вручну і сушиться на сонці. Поблизу від покладів гімалайської солі відсутні промислові підприємства, тому вона відрізняється високою екологічною безпекою.
Сіль Котана має помел №0 (найдрібніший), швидко розчиняється і не містить сторонніх домішок. Препарат застосовують для приготування різноманітних страв. Гімалайський сіль Kotanyi упакована в скляну банку з герметично кришкою, яка закручується.
ХАРАКТЕРИСТИКИ KOTANYI, 236 Г, СІЛЬ ХАРЧОВА ГИМАЛАЙСЬКА | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Кількість | 1 |
Тип | Сіль харчова |
Бренд | Kotanyi |
Колір | Рожевий |
Термін зберігання | 6 міс |
Країна виробник | Австрія |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки