

Ямуна, 200 г, Сіль індійська, чорна
Чорна індійська сіль Ямуна за своїм використанням мало відрізняється від інших видів кухонної солі. Нею також можна присолювати найрізноманітніші страви в процесі приготування. Вона підходить для першого, другого, гарнірів, салатів, м'ясних і рибних страв.
Головною відмінністю Чорної індійської солі Ямуна 200 г є її багатий мінеральний склад, який дає їй оригінальний присмак. Він нагадує смак вареного яйця, чим може відштовхнути деяких споживачів. Така особливість пояснюється присутністю в продукті сполук сірки, які з'явилися в результаті вулканічних процесів.
Велика кількість різних мінералів робить Чорну індійську сіль Ямуна більш кориснішою для застосування в кулінарії. Вона продається в картонних коробках вагою 200 г.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ЯМУНА, 200 Г, СІЛЬ ІНДІЙСЬКА, ЧОРНА | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Чорна |
Кількість | 1 |
Вага, г | 200 |
Тип | Сіль |
Бренд | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Для харчових продуктів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |