La Pasta, 400 г, Макарони Ла Паста, Бантики
Макаронні вироби La Pasta Бантики виготовлені з твердих сортів пшениці. Продукт включає в себе найважливіше - довголітній досвід приготування самої ласої і якісної пасти. Секрет якості макаронів La Pasta криється в будові білка.
На відміну від білків м'яких видів злаків, білок твердого сорту розщеплюється при досягненні температури кипіння води, що дозволяє продуктові не злипатися і не розварюються при приготуванні. Відмітна специфіка продукту - це користь для здоров'я і відмінну якість виробу.
Дієтологи впевнені, що секрет осиних талій італійських синьйорів і синьйориною криється виключно в їх пристрасті до улюбленої пасти. Саме завдяки підвищеній концентрації вуглеводів і великому вмісту клітковини, макарони La Pasta справді сприяють відновленню обміну речовин і збереженню ідеальної ваги.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LA PASTA, 400 Г, МАКАРОНИ ЛА ПАСТА, БАНТИКИ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Бантики |
Вага, г | 400 |
Тип | Макарони |
Бренд | La Pasta |
Вага, кг | 0,4 |
Країна виробник | Україна |
Сорт | Тверді сорта (durum) |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З твердих сортів пшениці |
Класифікація | Приладдя для суші |
Форма макаронів | Бантики |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки