

Саркара, Пудра цукрова, 250 г
Цукрова пудра Саркара - незамінний продукт у кулінарії. Особливо активно її застосовують в процесі виготовлення кондитерських виробів.
За своєю суттю цукрова пудра - це подрібнений цукор. Багато господинь роблять її самостійно, перемелюючи цукор в кавомолці. Але при цьому виходить не настільки якісний продукт, як виготовлений в промислових умовах.
Хімічний склад даного продукту дуже схожий з цукром. У пудрі також є мікроелементи, такі як калій, кальцій та натрій. А з вітамінів в основному А, Н і Е.
ХАРАКТЕРИСТИКИ САРКАРА, ПУДРА ЦУКРОВА, 250 Г | |
---|---|
Упаковка | ПЕТ |
Кількість | 1 |
Вага, г | 250 |
Тип | Цукрова пудра |
Бренд | Саркара |
Країна виробник | Україна |
Вага, г | 201 - 250 |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
