Солодко, 500 г, Цукор-рафінад, неочищений, коричневий
Виробництво коричневого цукру Солодко відбувається шляхом виварювання цукрового сиропу із застосуванням спеціальних технологій.
Кристали коричневого цукру Солодко мають особливий аромат і специфічний колір. І колір, і аромат цього цукру зумовлені тим, що кожен кристал покриває тростинна меляса (цукрова патока).
Часто коричневий цукор називають "кавовим" або "чайним" і його відносять до делікатесних, екологічно чистих продуктів. І справді, коричневий цукор Солодко містить вітаміни групи В і велику кількість мікроелементів (магній, кальцій, цинк, фосфор, залізо, калій), що робить його набагато кориснішим, ніж звичайний рафінований цукор.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СОЛОДКО, 500 Г, ЦУКОР-РАФІНАД, НЕОЧИЩЕНИЙ, КОРИЧНЕВИЙ | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Цукор-рафінад |
Кількість | 1 |
Вага, г | 500 |
Тип | Буряковий цукор |
Бренд | Солодко |
Вага, кг | 0,5 |
Колір | Коричневий |
Країна виробник | Україна |
Вага, г | 0 - 500 |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки