

ПАN, Zafiropoulos, 500 мл, Оцет бальзамічний червоний
Червоний бальзамічний оцет ПАN (Пан) роблять з певних сортів червоного виноградного вина. Для нього підходять Каберне, Малбек і Мерло. Він є ідеальним інгредієнтом для створення маринадів, завдяки яким м'ясо отримує неймовірну м'якість і ніжний аромат. Бальзамік також є відмінною заправкою для салатів з овочів і морепродуктів.
Винятковий смак і аромат Червоного бальзамічного оцту ПАN 500 мл роблять його дуже популярним і затребуваним не тільки в країнах Середземномор'я, де його застосування є багатовіковою традицією. Сьогодні його застосування стає нормою по всій Європі і не тільки. Плюсів його популярності додає корисний склад продукту, завдяки якому він зміцнює імунітет, нормалізує травлення і покращує загальний стан організму.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПАN, ZAFIROPOULOS, 500 МЛ, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ ЧЕРВОНИЙ | |
---|---|
Об`єм, л | 0,5 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | ПAN |
Об'єм, мл | 500 |
Країна виробник | Греція |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З натуральних інгредієнтів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |