Leonardi, Бальзамічний оцет, білий, 250 мл, спрей
Бальзамічний оцет Balsamico Leonardi (Бальзаміко Леонарді) народився на Моденских схилах, в місцевості, найбільш сприятливій для вирощування спеціальних сортів винограду Trebbiano і Lambrusco. З них отримують сусло, яке і є сировиною для виробництва Бальзаміко Леонарді. Від збору врожаю до розливу сім'я Леонарді особисто стежить за всіма етапами створення цієї древньої ароматної універсальної приправи, з чарівним балансом солодких і кислих смаків і ароматів.
Бальзамічний оцет Leonardi є досить дорогою приправою, тому що виробляється виключно в географічних районах Модена і Реджо-Емілія. Клімат саме цієї місцевості відрізняється сильним контрастом літніх і зимових температур, що дозволяє у винограді сформувати особливу кислотність.
Використовується Balsamico Leonardi для приготування різних соусів і маринадів, а також в якості заправки до салатів і закусок.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI, БАЛЬЗАМІЧНИЙ ОЦЕТ, БІЛИЙ, 250 МЛ, СПРЕЙ | |
---|---|
Упаковка | ПЕТ |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 250 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки