Термометр електронний - купити Медтехніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Microlife, МТ-1931, Термометр електронний з гнучким золотим наконечником Microlife, МТ-1931, Термометр електронний з гнучким золотим наконечником Microlife, МТ-1931, Термометр електронний з гнучким золотим наконечником
Артикул: 82171

Термометр електронний


Кожен із нас хоча б раз користувався градусником. Відчувши озноб або легке нездужання, використовуємо термометр, щоб виміряти температуру тіла. Класичний ртутний градусник можна знайти в кожній аптечці і користуватися ним просто. Потрібно лише трохи струсити предмет, щоб збити попередні показання, а потім помістити його пахву і почекати кілька хвилин. Однак ртутні термометри, незважаючи на всі свої плюси, зараз поступаються місцем сучаснішим і безпечнішим моделям. Зайшовши до аптеки, Ви побачите масу рішень з різними технічними характеристиками та зможете купити градусник для будь-яких цілей. Оскільки в холодну пору попит на термометри підвищується в рази, недорогі моделі термометрів в офлайн-аптеках розкуповують швидко. Тому знайти відповідне рішення у межах обмеженого бюджету не так просто. Це одна з причин, через які варто замовити медичний термометр у нашому магазині.

На сторінках АкваМаркет Ви знайдете великий асортимент градусників будь-якого типу, інфрачервоний термометр або компактний термометр для новонароджених. Кожна картка товару містить докладну інформацію про товар із зазначенням технічних характеристик, особливостей експлуатації та точної ціни. Ми розуміємо, що в період поширення коронавірусної інфекції багато підприємств змушені закуповувати термометри оптом, щоб проводити скринінг температури тіла співробітників чи клієнтів. Спеціально для такої категорії замовників у нас є оптовий прайс, за яким купити безконтактний термометр набагато вигідніше. Нагадуємо, що доставка здійснюється по всій Україні, а товари перевозяться максимально дбайливо, що гарантує безпеку.

Термометр ртутний та його особливості

Звичайний ртутний градусник відноситься до категорії максимальних термометрів. Це означає, що пристрій показує максимальне значення температури, яке досягається безпосередньо в момент вимірювання. Якщо навіть під час скринінгу температура трохи знизиться, ртутний стовпчик все одно залишиться на максимальному значенні і не піде вниз. Саме тому перед тим, як наново поміряти температуру, ртутний градусник обов'язково струшують.

Вважають, що ртутні градусники показують максимально точне значення температури тіла. Цей пристрій має й інші переваги:

  • Точні показання вимірів. Похибка вбирається у 0,1 градуса.
  • Універсальний прилад, яким можна по-різному вимірювати температуру.
  • Довговічність. Якщо дотримуватися запобіжних заходів, градусник ртутний прослужить десятки років.
  • Простий спосіб дезинфекції. Єдине, що не можна робити – це кип'ятити термометр.

Проте ртутний градусник має величезний мінус – він тендітний і містить небезпечну речовину, ртуть. При необережному використанні його легко розбити, а на підлозі залишаться не лише уламки скла, а й частинки ртуті. Що робити, якщо розбився ртутний градусник? На цей випадок є покрокова інструкція:

  • Виведіть із приміщення людей та домашніх тварин (якщо термометр розбився вдома).
  • Відкрийте вікно та зачиніть двері.
  • Одягніть маску, щоб захистити органи дихання.
  • Зберіть ртуть за допомогою аркуша паперу або медичної груші.

До недоліків можна віднести значний час вимірювання. Перед процедурою багато хто з нас запитує, скільки тримати градусник під пахвою. Час виміру становить близько 10 хвилин. Погодьтеся, у нинішніх реаліях це не зовсім зручно. На підприємствах, в аеропортах або торгових центрах потрібно швидко і точно виміряти температуру людей, що входять. І для цього краще підійдуть інші види термометрів.

Сучасні градусники та їх різноманіття

Найпопулярнішою моделлю на сьогоднішній день є електронний термометр. Він вимірює зміну електричного опору провідника та переводить його у показники температури. Для виміру обов'язково потрібен контакт із поверхнею тіла. Електронні градусники безпечні, працюють швидко (час виміру трохи більше 10 секунд), дозволяють вимірювати температуру різними способами, зокрема і ректально. Про закінчення процесу користувача повідомляє звуковий сигнал. Крім того, купити електронний термометр можна зовсім недорого, оскільки більшість з них відноситься до доступної цінової категорії. В асортименті електронних моделей є класичні градусники, для новонароджених, ректальні, у вигляді присосок, які кріпляться на лоб.

Ще одна популярна категорія - це безконтактні термометри. Сучасний варіант вимірювання температури тіла з урахуванням роботи інфрачервоного випромінювання. Головний та єдиний мінус такого приладу – висока ціна. В іншому ж безконтактний термометр в нинішніх умовах є ідеальним балансом функціональності, практичності і безпеки. Немає необхідності прикладати його до поверхні тіла, що зменшує ризик поширення інфекції. Працює безконтактний градусник за 2-3 секунди. Потрібно лише піднести прилад до людини, навести промінь та натиснути кнопку, після чого на екрані приладу Ви побачите потрібні дані. Безконтактні градусники повністю безпечні і мають ширший спосіб використання, адже їм можна заміряти температуру повітря у приміщенні, температуру їжі, температуру води та температуру тіла.

Як вибрати термометр для вимірювання температури тіла? Орієнтуйтесь на свої фінансові можливості та потреби. Вдома не обов'язково потрібно мати дорогий безконтактний градусник, електронного термометра Microlife чи VEGA буде цілком достатньо. Однак, незалежно від Ваших потреб, всі види термометрів купити за доступною ціною Ви завжди можете на АкваМаркет. Широкий спектр пропозицій, найнижчі ціни по Україні, термометри з гарантією, знижки для покупців. Доставка із Києва здійснюється по всій країні.