Тонометр - купити Медтехніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
VEGA VM-200, Механічний тонометр VEGA VM-200, Механічний тонометр
VEGA VM-200, Механічний тонометр VEGA VM-200, Механічний тонометр
43500
Артикул: 82194
VEGA VM-210, Механічний тонометр із вбудованим стетоскопом VEGA VM-210, Механічний тонометр із вбудованим стетоскопом
Артикул: 82195

Тонометр


Багато захворювань, серед яких гіпертонія, роками можуть протікати безсимптомно. І єдиний спосіб діагностики – це регулярна перевірка артеріального тиску, для якої використовується тонометр. Більшість людей, напевно, чули про цей прилад, але не замислюються про те, щоб купити в Києві тонометр і мати його під рукою в домашній аптечці.

Помилково вважати, що тонометр потрібен виключно людям похилого віку або тим, хто має проблеми зі здоров'ям. Прилад для вимірювання тиску необхідний у кожному домі, оскільки він допомагає відстежувати ключові показники стану організму людини – пульс та артеріальний тиск. Збій одного з цих показників свідчить про порушення роботи органів та систем, що є приводом для звернення до лікаря. Відчуваючи легке запаморочення, сонливість, нудоту або сильний головний біль, варто відразу використовувати тонометр-автомат і виміряти тиск.

З медичною метою апарат використовують для контролю лікувального процесу. Регулярний моніторинг тиску допомагає фахівцям встановити тривалість лікування, проаналізувати ефективність дії медпрепаратів та коригувати їхнє дозування.

Як працюють тонометри і що вони вимірюють

Друга назва вимірювального приладу – сфігмоманометр. З його допомогою можна визначити, з якою силою кров тисне на стінки судин. Є два типи кров'яного тиску:

  • Верхній чи систолічний. Рівень тиску крові у періоди скорочення серця.
  • Нижній або діастолічний. Відповідно рівень тиску крові в моменти, коли серцевий м'яз повністю розслабляється.

Який тиск нормальний для дорослої людини? Параметри варіюються в межах 120/80 – 130/85, де перша цифра відповідає систолічному, а нижня – діастолічному тиску. Однак для кожної людини ці показники є унікальними, адже на рівень кров'яного тиску впливає безліч факторів, серед яких вік, ступінь фізичної активності, індивідуальні особливості організму.

Тонометр механічний або автоматичний працює за одним і тим же принципом. Для вимірювання тиску використовується осцилометричний метод, який вимірює коливання тиску в артерії руки та коливання повітря, які фіксує манжета для тонометра, надіта на руку. Надчутливий датчик реєструє дані, обробляє їх за допомогою вбудованого процесора та виводить на екран відповідну інформацію. Виходить, що дані засновані на тиску повітря в манжеті та артеріальному тиску пацієнта. Саме тому дуже важливо розібратися, як правильно вимірювати тиск конкретним приладом, щоб не вплинути на коректність даних. Розмір манжети обов'язково має відповідати розміру плеча пацієнта. Тому манжету роблять регульовану, так використовувати прилад зручніше і підходить він для всіх без винятку людей, незалежно від комплекції та ваги.

Види тонометрів для домашнього та професійного використання

У руках умілого лікаря навіть найпростіший механічний тонометр працюватиме максимально точно та безпомилково. А ось для дома тонометр купити краще лише після ретельного вивчення асортименту. Спочатку розберемося, які види апаратів є на ринку:

  • Автоматичний тонометр. Функціонує самостійно, користувачеві необхідно виконати мінімум маніпуляцій. У цій групі найчастіше зустрічаються плечові тонометри, але можна знайти тонометр на зап'ясті. Переваги автоматики це швидка робота. Буквально кілька секунд і потрібні показники вже виведені на дисплей. Електронні автоматичні моделі мають додаткові опції: підсвічування дисплея, звукова індикація, вбудована пам'ять або датчик аритмії. Залучення користувача мінімальне, навіть не доведеться розбиратися, як користуватися тонометром, адже все дуже просто.
  • Тонометр напівавтомат. Нагнітати повітря в таких моделях доведеться вручну, для чого у конструкції є спеціальна «груша».
  • Тонометр механічний. Пристрій оснащується циферблатом (манометром), яким визначається верхній і нижній тиск. Повітря у манжету також нагнітається вручну. Працює апарат автономно, йому не потрібні батарейки. Багато фахівців вважають, що саме механічний тонометр надає максимально точні та достовірні дані.

Ознайомитись з докладнішими характеристиками кожного з трьох типів приладів Ви можете у нашому каталозі. На АкваМаркет є безліч варіантів для будь-яких цілей. Тонометри універсальні, професійні, компактні, недорогі та преміум-сегменти, оснащені високоточними датчиками та якісними дисплеями. Прилади для вимірювання артеріального тиску продаються із гарантією, кожен апарат перед відправкою проходить ретельну перевірку. Скориставшись сайтом, Ви можете зручно вибрати та купити тонометр з доставкою, не виходячи з дому. Перед Вашими очима великий асортимент моделей від таких відомих виробників, як Omron, VEGA, Microlife. Вибір моделей набагато ширший, ніж у будь-якій аптеці Києва. Доставка здійснюється повсюдно по всій Україні та займає 1-2 дні.

Як вибрати тонометр

Перше, від чого варто відштовхуватися – це ціна. Оскільки вибір приладів на сайті є досить великим, у кожному ціновому сегменті знайдуться гідні моделі. Виходячи із вартості, Ви визначитеся з іншими функціями.

Коли ви підібрали механічну, автоматичну або напівавтоматичну модель, уважно вивчіть її характеристики. На комфорт експлуатації впливає багато чого, зокрема спосіб живлення (батарейка або адаптер для тонометра, який підключається до мережі), розмір манжети, наявність підсвічування, можливість підключення до принтера або синхронізації з телефоном. У кожній картці товару є докладний опис, фотографії, відгуки та актуальна ціна. Замовити тонометр з доставкою можна в один клік, підібравши відповідну модель безпосередньо на нашому сайті. На всі пристрої поширюється гарантія.