Парфумована вода - купити Косметика для тіла у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Tesori d’Oriente, Ayurveda, 100 мл, Парфумована вода, Аюрведа
Артикул: 81000

Парфумована вода


Сучасний ринок парфумерії – це величезний вибір композицій на будь-який смак та гаманець. Крім парфумів, одеколонів є й інші продукти, одним із яких є парфумована вода. Цінителі парфумів зустріли цей товар скептично, оскільки не розуміли його переваги. Дійсно, у парфумерної води нижча концентрація ароматичних речовин за рахунок чого і флакон більший. Але ж у цьому криються і переваги, які має аромат. Ось ще кілька переваг товару:

  • Оригінальна ароматична композиція.
  • Великий обсяг флакона, якого вистачає надовго.
  • Доступна ціна порівняно з вартістю концентрованих парфумів.
  • Тривале звучання аромату вище, ніж стійкість туалетної води.
  • Великий вибір ароматів та композицій, що підходять для будь-якого образу.

Поки скептики насолоджувалися критикою, парфумована вода знайшла своїх поціновувачів і сьогодні займає свою нішу в даному сегменті. Попит на продукцію постійно підвищується, а виробники продовжують балувати покупців авторськими ароматичними міксами.

Парфумована вода та її особливості

Щоб чітко розібратися в характеристиках товару, варто уважно вивчити його особливості. Що таке парфумована вода стає зрозумілим, якщо знати принцип створення ароматів. Будь-який парфум складається з матеріалу основи (масло або спирт), ароматичних масел та води. Залежно від відсоткового співвідношення тих чи інших компонентів змінюється концентрація та стійкість парфуму. Отже, навіть один і той же аромат звучатиме по-різному, якщо він випущений у вигляді парфумованої або туалетної води.

Необхідність створення легших композицій виникла набагато пізніше моменту, коли винайшли духи. Жінки потребували легких денних ароматів. Погодьтеся, напевно Ви помічали, що духи, нанесені на шкіру жарким літнім днем, швидко змішуються із запахом шкіри та набувають неприємних відтінків. Багато композицій стають відштовхуючими або задушливими, тому користуватися ними у спеку неможливо. Парфумована вода - це оптимальний вихід із ситуації, оскільки вона менш концентрована на відміну від парфумів. Частка запашних речовин у парфумованій воді становить 11-15%, що забезпечує помірно концентрований аромат та стійкість протягом 3-5 годин. Цього цілком достатньо, щоб надати образу індивідуальності, але не викликати дискомфорту.

Як правильно наносити парфумовану воду, щоб аромат розкрив усі ноти? Розпиліть композицію на відстані 20-25 см від тіла, дайте вбратися, не розтирайте, інакше аромат швидше випарується. Наносити парфум краще на чисту шкіру, а потім одягатися.

Чим відрізняється парфумована вода від туалетної

Розібравши всі особливості парфумерної води, можна чітко виділити її відмінності від туалетної води. Отже, у чому полягає різниця між цими продуктами:

  • Концентрація запашних речовин. Туалетна вода на 11% складається з цих компонентів, тоді як у парфумерній воді концентрація запашних речовин досягає 13%.
  • Домінуючі ноти. Вся парфумерія складається з трьох типів нот: верхніх (вони найлегші), середніх (насичені, активні, ще їх називають серце), шлейф (кінцеві ноти аромату, які продовжують його звучання). У парфумерній воді переважають середні ноти, тоді як у туалетній найдовше звучать верхні.
  • Стійкість. Ароматичні композиції відрізняються тривалістю звучання. Оскільки туалетна вода легша і ненав'язлива, її звучання триває 2-3 години. А от парфумована вода за рахунок вищої концентрації звучить до 5-7 годин, тому оновлювати її потрібно рідше.
  • Відсоткова концентрація спирту. Ароматична композиція обов'язково розчиняється у спиртовому розчині. У туалетній воді використовується 80% спирт, а до складу парфумованої води спирт входить 90%.

Ще один момент, яким можна відрізнити продукти, це ціна парфумованої води. Вона вища, ніж у туалетної, але нижча, ніж у парфумів. Для замовлення недорогої, але якісної парфумерії Ви можете скористатися нашим сайтом, де зібрані найкращі ароматичні композиції з усього світу. Купити парфумовану воду Tesore d'Orienta та інших виробників Ви можете онлайн, не залишаючи межі будинку або офісу. Великий вибір ароматів для буднів чи особливих випадків. Завдяки докладному опису кожної композиції Ви легко знайдете той аромат, який ідеально підкреслить образ і виділить Вас з натовпу. У нашому магазині зібрані унікальні композиції, які по крихтах зібрані досвідченими парфумерами. Дивовижні, хвилюючі, романтичні та зухвалі парфуми з доставкою по Києву та Україні. Якщо Ви не знаєте, як вибрати парфумовану воду, зверніться за консультацією до менеджерів АкваМаркету. Замовлення на сайті приймаються цілодобово.