Дозатор для сиропу - купити Сиропи, топінги у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Blue Rain Multi, Дозатор для сиропу, універсальний, білий Blue Rain Multi, Дозатор для сиропу, універсальний, білий
Артикул: 42649
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Blue Rain Multi, Дозатор для сиропу, універсальний, чорний Blue Rain Multi, Дозатор для сиропу, універсальний, чорний
Артикул: 42650
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Blue Rain Multi, Упаковка 250 шт., Дозатор для сиропу, універсальний, білий
Артикул: 42649
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Blue Rain Multi, Упаковка 250 шт., Дозатор для сиропу, універсальний, чорний
Артикул: 42650
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Дозатор для сиропу


Дозатор для сиропу – це практичний аксесуар, який дозволяє полегшити процес приготування кави або інших напоїв. Подібні вироби незамінні у закладах громадського харчування, де є великий вибір топпінгів та сиропів. Завдяки дозатору для допінгів підвищується продуктивність праці персоналу, оскільки приготування порції напою або прикраса десерту займає лічені секунди. Крім того, працівник витрачає на процес мінімум сил, адже користуватися дозаторами та помпами неймовірно просто.

Помпа-дозатор для сиропу може використовуватись багаторазово або одноразово. Залежно від цього відрізняються матеріали, з яких виробляють аксесуари. У будь-якому випадку, помпа для сиропів, чи вона пластикова чи металева, відрізняється практичністю, гігієнічністю та зручністю. Матеріали стійкі до температурних впливів, утворення патогенної мікрофлори, розраховані на тривале використання та зберігання сиропів для кави та коктейлів. Якісна помпа не потребує особливого догляду, а санітарна обробка виробу не викликає труднощів. Не дивно, що купити дозатор для сиропів прагне так багато людей, адже попит на подібні вироби серед барів та ресторанів неймовірно високий.

Якщо Ви хочете розмежовувати сиропи для коктейлів і максимально зручно додавати їх у напої, рекомендуємо замовити дозатор онлайн. У нашому магазині Ви знайдете широкий асортимент аксесуарів та барного інвентарю, що підходить для побутового та професійного використання. На АкваМаркет є одноразові та багаторазові дозатори від топових виробників, що універсально підходять на різні типи пляшок.

Асортимент аксесуарів

Існує кілька простих секретів, як вибрати дозатор для сиропу. І головна рекомендація у тому, що слід вибирати виріб залежно від типу. Розглянемо основні різновиди.

Гейзер – це зручний дозатор для пластикових пляшок, сумісний з будь-якими типами ємностей. Він дозволяє швидко та легко розподіляти сироп під дією сили тяжіння через краник, розміщений під чашею. Працює пристрій дуже просто, навіть інструкція не знадобиться. Працівник-початківець з легкістю розбереться в особливостях експлуатації, так як система інтуїтивно зрозуміла. Гейзери недорогі, практичні, потрібні в сегменті HoReCa, барах фітнес-центрів і точках продажу напоїв на винос. Гейзерний дозатор дозволяє працювати максимально швидко, що особливо важливо за високого потоку відвідувачів.

Помпа-дозатор для скляних пляшок без різьблення легко одягається на ємність і надійно фіксується на ній. Зовнішньо дозатор нагадує невеликий кран, через який можна наливати потрібну порцію сиропу. Помпа сконструйована таким чином, що має максимальну ергономічність і забезпечує точне дозування продукту. Виріб забезпечує економічну витрату сиропу, а також служить як міцна і герметична пробка. Один натиск розрахований на дозування 10 мл сиропу. Помпа - це універсальний дозатор, який знадобиться практично скрізь.

Також у продажу є кулькові дозатори, призначені для безперервного розливу сиропу в ємність. Точне дозування визначає бармен або бариста.

Потенційних покупців цікавить питання, що краще: помпа чи гейзер. Вибирати аксесуари краще індивідуально з урахуванням конкретних потреб закладу та особливостей його роботи. У деяких випадках буде доречний дозатор-гейзер, в інших помпа підійде оптимальніше. Наші менеджери охоче допоможуть зробити вибір та визначитися з ідеальним варіантом інвентарю.

Замовити дозатор для сиропів онлайн

Купівля подібних аксесуарів часто викликає труднощі, оскільки дозатор Блю Рейн не продається в першому магазині, що трапився на дорозі. На сайті АкваМаркет Ви можете замовити онлайн необхідні аксесуари та барний інвентар за найкращими цінами. Найбільший вибір товарів у Києві, оперативна доставка по Україні, знижки для оптових покупців. Покупці можуть скористатися послугою безкоштовної консультації та отримати кваліфіковану підтримку досвідчених менеджерів нашого магазину. Працюємо навіть в умовах локдауну, забезпечуючи своєчасне відправлення товарів до будь-якої точки країни.