Попільнички - купити Посуд, сервіровка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Попільнички


Попільничка являє собою невелику ємність, призначену для недопалків від сигарет. Цей аксесуар є невід'ємною складовою закладів громадського харчування, де гостям дозволено палити. Також попільнички можна побачити будинках, в офісах, в громадських місцях і навіть на вулиці. Оскільки вироби припускають контакт з гарячими предметами, матеріал для попільничок повинен бути негорючим. Найчастіше це скло, меламін, метал, кераміка. З огляду на особливості експлуатації, попільнички часто оснащують виїмками для сигарет. Зазвичай їх чотири, але в залежності від конфігурації і типу моделі кількість виїмок варіюється від однієї до чотирьох.

Елітна попільничка для сигар може стати прекрасним подарунком для курців, а для власників бізнесу брендовані попільнички - можливість підвищити впізнаваність своєї компанії. Аксесуари для куріння завжди використовувалися в якості рекламного носія. Запальнички, чохли, а також попільнички з нанесенням корпоративної символіки сприяють підвищенню лояльності цільової аудиторії в сторону бренду. Така реклама працює на 100%, тому попільнички часто купують оптом.

Види попільничок

Є величезна кількість різних видів цього аксесуара. Класифікувати вироби можна за будь-якими параметрами. Наприклад, в залежності від місця установки є попільничка вулична, попільничка в машину, попільничка настільна. Розрізняються вироби за матеріалами, з яких вони виготовлені, а також по дизайну і функціоналу. Ми можемо розглянути найбільш затребувані моделі, які найчастіше купують на АкваМаркет:

  • Попільниці настільні. Компактні, красиві і недорогі. Застосовуються як в побуті, так і в сегменті громадського харчування. Незважаючи на заборону на куріння в громадських місцях, попільнички продовжують бути популярними, оскільки з їх допомогою організовують утилізацію недопалків в місцях, спеціально призначених для курців.
  • Підлога і настінні. Масивні, громіздкі і більш дорогі вироби. Встановлюються в магазинах, офісах і закладах громадського харчування, місцях великого скупчення людей.
  • Попільниці з кришкою або так звані бездимні попільнички. Набули неабиякої популярності завдяки своїй конструкції. Виріб з кришкою перешкоджає поширенню диму в приміщенні, захищаючи оточуючих людей від тютюнового аромату.
  • Попільниці для айкос. Спеціальні контейнери для використаних стіків HEETS. Попільнички IQOS відрізняються ергономічним дизайном, тому вони легко вписуються в інтер'єр і стають його лаконічним доповненням. Встановлювати попільнички можна як в як в IQOS Friendly закладах, так і в офісі, вдома.

Безумовно, це далеко не повний перелік попільничок, які є у продажу. Не варто забувати про кишенькові, автомобільні аксесуари, а також спеціальні попільнички для сигар.

Де вигідно купити попільничку в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам кращі моделі попільничок від провідних українських та іноземних виробників. На сайті Ви можете вибрати і купити з доставкою попільничку, витративши на це мінімум часу. Різноманіття дизайнерських рішень, будь-які матеріали та розміри, можливість купити попільнички оптом для закладу громадського харчування, офісу. Повнокольорові фото і докладні описи кожної моделі в каталозі допоможуть Вам вибрати виріб на свій смак.