Набір ножів - купити Ножі і точилки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Набір ножів


На перший погляд, кухонний ніж здається інструментом універсальним. З його допомогою можна нарізати, чистити, шаткувати, подрібнювати різноманітні продукти. Однак оскільки самі продукти відрізняються за щільністю, розмірами та консистенцією, і ножі випускаються сьогодні у великому різноманітті. Перед покупцем стоїть питання, чи брати інструменти поштучно чи купити набір ножів? Останній варіант комплектації кухні має певні переваги, які в деяких випадках стають домінуючим фактором при виборі товару.

Чому варто купити набір ножів

Готові комплекти мають свої переваги, які варто враховувати перед придбанням. Набір ножів для кухні продається як винятково з інструментами, що ріжуть, так і з колодами або підставками. Тому головний плюс таких комбінацій – це єдиний стиль. Всі елементи гармонійно поєднуються та доповнюють один одного, тому виглядає набір естетично. Його не соромно розміщувати на видному місці, адже гарний набір ножів у колоді може стати прикрасою кухонного інтер'єру. Які ще переваги мають такі товари:

  • Великий вибір комплектації. Купити набір ножів можна з різною кількістю інструментів залежно від своїх побажань. Це може бути три, п'ять, дев'ять виробів різного типу.
  • Ідеальний подарунок. Набір ножів Вінзер або Fiskars – це чудовий презент для людей, які захоплюються кулінарією. Можна підібрати як недорогий комплект, так і елітний набір ножів із дамаської сталі або з незвичайним оформленням рукояток.
  • Можливість економії. Якщо Ви знаєте, скільки коштують хороші ножі, набір відразу здасться Вам вигіднішим придбанням. І це справді так. Лінійка інструменту завжди виявляється дешевшою за ті ж ножі, але куплені поштучно.
  • Однакові характеристики. Всі інструменти, які входять до комплекту, мають ідентичні характеристики. Це один матеріал, однаковий кут заточування, тому доглядати елементи набагато простіше.

Заглянувши в наш інтернет-магазин, Ви можете купити з доставкою набір ножів з підставкою для подарунка або для власної кухні. Великий асортимент задовольнить потреби звичайного кулінара та професійного кухаря. Якісні та довговічні набори ножів із міцної сталі, з красивими та ергономічними ручками. Доставка по Києву та Україні діє максимально швидко навіть в умовах карантину, щоб Ви могли своєчасно отримати замовлення.

Які ножі входять до кухонного набору

Людям, які не мають достатньої інформації або досвіду, часом складно вибрати конкретний ніж у магазині, адже інструментів сьогодні є величезна кількість. На сьогоднішній день відомо більше 200 різновидів ножів, кожен з яких має свої особливості конструкції та використання. Частина відноситься до категорії універсальних, інша використовується у вузькому профілі. Як правило, на домашній кухні можна обійтися набором із 3-5 ножів, яких буде достатньо для виконання повсякденних процесів. Тому виробники випускають набори зі стандартною комплектацією, до якої входять такі види ножів:

  • Шеф-ніж. Інструмент універсальний і має широку сферу застосування. Шеф-ніж підходить для оброблення м'яса або риби, нарізки хліба, сиру, ковбас, чищення овочів або фруктів. Ніж із широким лезом комусь здасться незручним, але це лише перше враження. Пара днів роботи – і Ви оціните всі його переваги.
  • Хлібний ніж. Його легко впізнати по зубчастій ріжучій кромці та дуже довгому тонкому лезу. Завдяки такій особливості ніж нарізає на ідеально рівні шматочки навіть м'який хліб.
  • Тонкий зубчастий. Цей ніж трохи менше, і край його закінчується безліччю дрібних зубчиків. Ідеально підходить для нарізки м'яких продуктів, таких як помідори, стиглі персики, сливи, авокадо.
  • Для чищення. Тут клинок трохи увігнутий, щоб забезпечувати максимальну зручність під час чищення овочів або фруктів.

Це базовий набір ножів, який, залежно від побажань споживача, може розширюватися інструментом для нарізки сиру, відділення м'яса від кістки тощо. Не варто гнатися за великою кількістю, краще купити набір ножів, якими Ви точно користуватиметеся.

Замовити набір ножів онлайн

На сайті АкваМаркет продається високоякісний інструмент для професіоналів та любителів. Набори ножів Fackelmann, Fissman, вартість яких неодмінно потішить покупців. Нагадуємо, що наша служба доставки працює по всій Україні. Набори ножів запропоновані в будь-яких конфігураціях, можна вибрати скромний або великий комплект для особистого використання або застосування на професійній кухні.