Ніж для хліба - купити Ножі і точилки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Ніж для хліба


Деякі споживачі не вважають за необхідне купувати спеціальний хлібний ніж, але тим самим позбавляють себе неймовірного комфорту. Це особливий столовий прилад, який неодмінно стане в нагоді на кожній кухні. Спеціальний ніж для нарізки хліба легко відрізнити від інших, тому що у нього особливий зовнішній вигляд. Напевно Ви запитаєте, чому ніж для хліба зубчастий? Саме така конструкція леза дозволяє відмінно нарізати будь-яку корочку і м'якоть, не мнучи їх і не перетворюючи в крихту. Свіжий батон або багет буде нарізаний акуратними скибочками. Якісний ніж для хліба забезпечує ідеально рівний зріз навіть самого м'якого хлібобулочного виробу. Появою такого виробу ми зобов'язані європейцям. Перший ніж для хліба з'явився в Німеччині, а потім його представили широкій громадськості на виставці в Чикаго. З тих пір переваги хлібних ножів оцінило не одне покоління користувачів.

Ножі для хліба. Особливості та види

У таких столових приборів досить вузька спеціалізація, тому багато користувачів не наважуються завести на кухні такого помічника. Дійсно, у ножів для хліба є певні особливості, які визначають сферу їх застосування. Ось ці характерні риси:

  • Відсутність вістря. Фактично у хлібного ножа немає колючого вістря, оскільки воно не потрібно. Замість цього кінчик леза вінчає закруглений або трохи загострений край.
  • Великий розмір. Будь-який хлібний ніж легко виділиться серед інших завдяки своїм розмірам. Щоб зручно порізати булку хліба дійсно важливо, щоб лезо було довгим. Батон або круглий хліб будуть набагато податливі, якщо нарізати їх довгим клинком.
  • Рівномірна товщина леза по всій довжині. Це забезпечує рівний і рівномірний зріз на поверхні шматочків.
  • Серрейторна заточка. Ріжуча кромка ножа хвилеподібна. Ще її називають серрейтор. Завдяки такій формі кромка довго залишається гострою, дозволяючи нарізати навіть м'які продукти без пошкодження структури. Однак серрейторна заточка - це не тільки перевага, але і недолік, оскільки доглядати за таким ножем доведеться особливим чином. Перед придбанням рекомендуємо ознайомитися з тим, як заточити ніж для хліба.

Традиційний хлібний ніж називається булочний або калачний. Це ручний інструмент, яким Ви можете нарізати булочки, хліб, батон і інші вироби. Також у продажу є ножі хлібні механізовані. Вони працюють автоматично і виглядають як мініатюрна пила. У механічних ножів висока продуктивність і ефективність. Їх часто використовують в ресторанах або кафе, де потрібно нарізати хліб у великій кількості.

Що можна різати ножем для хліба

Цікавий факт: у хлібних ножів вузька сфера застосування, але вона не обмежується виключно нарізкою хлібобулочних виробів. Завдяки своїй особливості хвилеподібна ріжучакромка прекрасно справляється з іншими продуктами. Зручно нарізати хлібним ножем сир, диню, пироги, коржі. Так, багато кондитери використовують хлібний ніж в ситуаціях, коли під рукою немає струни для нарізки. У побуті якісний інструмент для нарізки хліба дозволяє економити час і нерви. Тому рекомендуємо купити хлібний ніж, який стане вірним помічником на Вашій кухні.

Замовити хлібний ніж онлайн в Києві

Всупереч поширеній думці, ціна ножа для нарізки хліба не надто висока. Особливо, якщо Ви знаєте магазин, який продає продукцію перевірених брендів безпосередньо від виробника. Саме так реалізує товари магазин АкваМаркет. У нас зібрано величезний асортимент хлібних ножів від топових виробників. В онлайн-каталозі Ви легко знайдете ідеальний ніж з точки зору функціональних особливостей, дизайну і ціни. А ми оперативно відправимо товар з Києва в будь-яку точку країни. Ніж для хліба Fackelmann обійдеться зовсім недорого. Представники сегмента HoReCa можуть купити кухонний інструмент оптом, отримавши додаткову знижку за замовлення великим об'ємом. Менеджери АкваМаркет охоче допоможуть підібрати хлібний ніж з урахуванням Ваших побажань. Консультації цілодобові і абсолютно безкоштовні.