Ніж для піци - купити Ножі і точилки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Leifheit, Ніж для піци, 19,5 см
Leifheit, Ніж для піци, 19,5 см
37300
Артикул: 61077
Fackelmann Nirosta, Ніж-роликовий для піци, сталь, 19 см
Артикул: 79081
Fissman, Zonda, 18 см, Ніж для піци, з нержавіючої сталі
Артикул: 70489
Cristel Panoply, Ніж для піци, сталь, 18,5 см

на завтра
Артикул: 43496

Ніж для піци


Всі, хто любить готувати вдома справжню італійську піцу, стикаються з однією проблемою - як нарізати блюдо. Звичайний ніж не зовсім зручний для того, щоб розділити її на рівні й однакові шматочки. Спеціально для цих цілей була винайдена піццерезка. Це особливий різновид ножа, призначений для роботи виключно з піцою. Ніж для піци зручний, компактний і недорогий. З його допомогою Ви легко розділете блюдо на акуратні і рівномірні шматочки. Сьогодні купити ніж для піци можна практично в кожному магазині, інструменту в продажу дуже багато. У нашому каталозі Ви знайдете кращі ножі для піци, виготовлені такими відомими брендами, як Leifheit, Fissman, Fackelmann. Великий вибір, доступні ціни та можливість купити ніж для нарізки піци оптом для кафе чи ресторану. АкваМаркет своєчасно відправляє замовлення з Києва по Україні, тому наші покупці отримують свої посилки максимально швидко.

Асортимент інструментів

Перший ніж для піци, назва якого меццалуна, був винайдений в 1708 році в Італії. Оригінальний інструмент в формі півмісяця виготовили за моделлю ножа для різання зелені та трави. Сьогодні ця модель не сильно популярна у пекарів, оскільки користуватися нею не звосім зручно. При нарізці піци меццалуною доводиться прикладати фізичні зусилля, що нелегко в ситуаціях, коли потрібно нарізати велику кількість тіста.

Сучасні ножі для нарізки піци втілюють в собі високу функціональність, комфорт і зручність використання. Умовно всі інструменти можна розділити на дві категорії - з відкритим і закритим лезом. Неможливо детально розповісти про весь інструмент, тому ми розглянемо особливості найпопулярніших моделей:

  • Ніж-ролик. Інструмент-бестселер, який можна знайти в піцерії або на домашній кухні. Роликовий ніж дуже зручний, у нього ергономічна конструкція і гостре лезо. Тому піцу можна нарізати на рівні шматочки за кілька секунд. Варіантів дискових піццерізок маса, відрізняє їх діаметр круглого ножа і варіант дизайну. В іншому, всі роликові ножі однаково зручні та ефективні. Ножі великого діаметра використовують для товстого тіста, щоб розрізати піцу до самого кінця.
  • Ножиці для піци. Оригінальна модель інструменту, яку часто купують у подарунок. Ножиці з зубчастими рифленими лезами мають спеціальну лопатку, якою можна швидко взяти гарячий шматочок свіжої піци. Матеріал ножиць може бути різним, як метал, так і пластик. Найбільш ефективні комбіновані моделі.

Чому варто купити різак для піци

У спеціальних ножів для нарізки піци є маса переваг, які повністю виправдовують покупку. Такий інструмент недорогий і коштує на порядок дешевше професійного шеф-ножа. При цьому ефективність інструменту дуже висока. Ніж для піци дозволяє розрізати блюдо на рівні трикутники з рівними краями, при цьому сир і начинка не прилипають до поверхні різака. Також Ви не мнете начинку під час нарізки, блюдо залишається красивим і апетитним. При бажанні різак для піци можна використовувати для нарізки печива, тонких пирогів, лавашей та інших виробів з тіста. Більшість моделей підходять для миття в посудомийній машині. Тому Вам навіть не доведеться розбиратися, як доглядати за ножем для піци. В каталозі АкваМаркет Ви знайдете високоякісні ножі, які універсально підходять для застосування на професійній кухні і в побуті. Краща ціна, гарантія якості, величезний вибір моделей і миттєва доставка в регіони.