Дитяче м'ясне пюре - купити М'ясні консерви у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Gerber, 80 г, Пюре дитяче Ніжне курча, з 6-ти місяців Gerber, 80 г, Пюре дитяче Ніжне курча, з 6-ти місяців
Артикул: 52856
Gerber, 130 г, Пюре дитяче, Ніжні овочі з кроликом, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 52798
Gerber, 130 г, Пюре дитяче, Ніжні овочі з телятиною, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 52799
Hame, 100 г, З 7-ми місяців, М'ясне пюре, Індичка

на завтра
Артикул: 20363
Hame, 100 г, М'ясне пюре, Курка, з 7-ми місяців

на завтра
Артикул: 20365
Hame, 100 г, М'ясне пюре, Телятина, з 7-ми місяців

на завтра
Артикул: 20359
HiPP, 80 г, М'ясне пюре з яловичини, з 4-х місяців HiPP, 80 г, М'ясне пюре з яловичини, з 4-х місяців HiPP, 80 г, М'ясне пюре з яловичини, з 4-х місяців

на завтра
Артикул: 20295
HiPP, 80 г, М'ясне пюре, З індичкою, З 4-х місяців

на завтра
Артикул: 20293
Milupa, 80 г, М'ясне пюре Курча, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 41530

Дитяче м'ясне пюре


Дитяче м'ясне пюре - це перші кроки дитини до дорослого раціону. Знайомство з новими продуктами малюк починає зі спеціальних сумішей, до складу яких входять виключно якісні продукти. У дитячому пюре немає масла, жиру, солі або інших спецій. Воно виглядає як однорідна маса без грудочок або великих фракцій. Такий продукт легко з'їсть навіть немовля, у якого ще не прорізалися зубки.

Прикорм м'ясними пюре починають для того, щоб розширити раціон харчування крихти. У період з 4-6 місяців починається активна фаза зростання. І для повноцінного розвитку дитячого організму потрібні нутрієнти. Материнське молоко не містить їх в потрібній кількості, тому вводять прикорм. Крім того, м'ясне пюре - це перехідний етап, на якому малюк вже запам'ятовує смаки певних продуктів, але ще вживає їх у вигляді подрібненого пюре. Шлунково-кишковий тракт малюка вчиться перетравлювати курку, індичку, телятину, щоб з часом дитина могла їсти звичайне відварне м'ясо в чистому вигляді.

М'ясне пюре для дітей та його переваги

Існує думка, що готувати дитяче пюре потрібно тільки своїми руками. Однак це не зовсім вірне твердження. Сьогодні баночки з готовим пюре, які продаються в магазині, виграють у домашніх сумішей з багатьох аспектів. Крім того, до виробництва дитячого харчування зараз ставлять високі стандарти. Тому відомі виробники Rudolfs, Milupa, Hame ретельно стежать за якістю продукції, що випускається. Готові пюре для немовлят мають масу переваг, серед яких:

  • Економія часу на приготування. Достатньо дістати з холодильника баночку і погодувати малюка.
  • Різноманітність раціону. М'ясний прикорм для немовлят завжди випускається в невеликих розмірах. Тому батьки можуть придбати різне м'ясне пюре Мілупа, Hipp і визначити смакові переваги дитини.
  • Тривалий термін зберігання, який забезпечений завдяки стерильній вакуумній упаковці. М'ясне пюре Gerber надійно захищене від впливу мікробів і інших факторів зовнішнього середовища.
  • Зручно брати з собою на прогулянки, в подорожі або годувати малюка під час тривалих поїздок.
  • Натуральний склад. Продукція відомих брендів відповідає високим стандартам якості, а для виробництва використовуються виключно органічні і безпечні продукти.
  • Ідеальна консистенція, яка так подобається дітям. Дуже смачне індиче пюре без єдиної грудочки.
  • Моно-і багатокомпонентні суміші. Ви можете купити куряче пюре або вибрати пюре з кроликом і додаванням овочів.

Важливий плюс - доступна вартість. Ціна пюре з телятиною або індичкою досить низька, і купити дитяче харчування може кожен. Крім того, покупка готової продукції часто обходиться дешевше закупівлі продуктів і самостійного приготування дитячого пюре.

З якого місяця можна вводити м'ясне пюре

Перший прикорм грудничка починається тільки після консультації з педіатром. Орієнтовно, пюре дають діткам в 4-6 місяців. Вводити прикорм потрібно поступово. За одне годування давайте маляті не більше половини чайної ложечки продукту. Кожен день збільшуйте дозу, яка поступально дійде до повної баночки. Уважно відстежуйте реакцію на новий продукт.

Ще одна корисна порада батькам з приводу першого прикорму стосується компонентного складу. Починати прикорм варто з монокомпонентних сумішей. Вводіть в раціон тільки один продукт на тиждень, щоб чітко відстежити реакцію організму. Якщо виникли негативні реакції, знайомство з пюре з певного м'яса варто відкласти на 1-2 місяці.

З 7-8 місяців і після того, як малюк вже познайомився з м'ясними монокомпонентними пюре, можна переходити на багатокомпонентні суміші. У цьому віці дозволено давати дитині м'ясне пюре з додаванням овочів або фруктів.

Краще дитяче пюре для першого прикорму

Щорічно проводиться ретельний аналіз продукції, що випускається на ринок. Дитяче харчування перевіряють на предмет якості в лабораторних умовах, а результати публікують у ЗМІ. У числі постійних лідерів залишаються такі бренди: Hame, Gerber, Чудо-Чадо, Hipp, Rudolfs. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете дитяче пюре від вищевказаних виробників, а також зможете замовити продукцію інших компаній: Semper, Агуша, Hamanek, Fleur Alpine. Готовий м'ясний прикорм з телятини, яловичини, курки, індички, курчати. Тільки високоякісні продукти, готові до вживання. Доставка товарів здійснюється не тільки по Києву, але і по всій Україні. АкваМаркет гарантує кращі ціни на м'ясне пюре, забезпечені завдяки прямим поставкам продукції безпосередньо від виробників. Побалуйте свого малюка смачною і корисною їжею. А ми допоможемо Вам заощадити час і гроші, тому що в нашому магазині купити дитяче харчування можна за пару хвилин.